Tabara Engleza, Anglia, Londra, Haileybury College, 2018, 29 Iul – 11 Aug (5)

Tabara Engleza, Anglia, Londra, Haileybury College, 2018

Dragi parinti, revenim cu vesti din tabara Engleza, Anglia, Haileybury College.

Am revenit dupa un weekend plin de activitati si excursii. Dupa cum bine stiti, am vizitat studiourile Warner Bross, in care s-a filmat seria de filme Harry Potter, respectiv – 4 dintre copii s-au distrat la Thorpe Park. Copiii au foarte impresionati de lumea magica a lui Harry Potter; drept pentru care, multi dintre ei o sa va aduca un pic de magie acasa – dupa inspiratie, stoc si buget. ??

Ieri am fost la Windsor – minunat oras! Ne-am fi prezentat omagiile dar…avand un program atat de incarcat…am fost nevoiti sa reprogramam intalnirea cu reprezentantii coroanei! ????

Putem sa va spunem, cu mana pe portofel ???,  ca e mai ieftin sa faci cumparaturi in Windsor.

Din experientele traite aici putem sa va spunem ca am invatat multe lucruri cum ar fi: sa fim mai responsabili cu lucrurile noastre – mai ales cu cele nou cumparate, sa vaslim pe raul Tamisa ? fara sa intram in stufaris sau alte barci ?‍♂️, sa nu avem conflicte cu italienii, ca sunt razbunatori si ne mananca bomboanele,  sa nu ne jucam pe telefon in timp ce ni se explica ce avem de facut – nu de alta dar e posibil sa ratam lucruri ca laundry day sau…masa de seara – prietenii stiu de ce! ?? si tot asa…

Veti vedea in fotografii atat poze de la activitati cat si si poze de la plimbarea energizanta prin padurea din apropiere – plimbare de tipul „mergem in aventura?!” care le-a placut mult copiilor.

Acum ei sunt la lectii/ activitati (Treasure Hunt); noi am avut sedinta privind excursia personalizata de maine – am pus la punct ultimele detalii privind biletele pentru London Eye si traseul pe care il vom urma.

Aseara, unii au preferat sa ramana in camera in loc sa faca plimbarea prin padure si pub Quiz- ul despre celebritati – i-am inteles, erau obositi. Cei care s-au simtit rau si au avut nevoie de medicamente, se simt mult mai bine.

Mergem sa vedem cum repartizam rufele pe care le-am dat la spalat. Daca au uitat sa dea ceva la spalat, nu e problema.

All in all, suntem ok si ne bucuram de vremea si conditiile foarte bune in timpul scurt care ne-a mai ramas aici! ?

Hugs and kisses,

Ana si Luciana

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Haileybury College, puteti accesa si albumul foto de pe Facebook si cel de pe Google Photos, care va fi actualizat pe parcursul taberei cu noi fotografii!