Tabara engleza, Anglia, Cambridge, 12-26 august 2018 (3)

Tabara de la Cambridge Ridley Hall CollegeTabara de la Cambridge Ridley Hall College

Dragi parinti, am revenit cu vesti din tabara de la Cambridge!

In ultimele zile ne-am impartit intre mai multe activitati, cum ar fi: fotbal, Tie Dye (o activitate ce implica „vopsirea” cat mai creativa a unor tricouri albe primite de la cei din staff), punting (de data aceasta pe un traseu putin diferit fata de prima oara), Cream Tea (tipicul ceai englezesc), Zombie Run (un fel de Hide&Seek intr-un ritm mai alert), tenis de masa, vizita la Fitzwilliam Museum sau la Gradina Botanica. Am avut de asemenea si o dupa-amiaza libera (fara activitati in program – joi) asa ca am profitat si am „explorat” cele 2 mall-uri din Cambridge.

In seara aceasta avem Disco Night si ne pregatim de asemenea si de cele 2 excursii din weekend! Maine (sambata) vom merge in excursia inclusa in program la Leeds Castle, un castel foarte mare aflat in estul Angliei pe care abia asteptam sa-l exploram. Duminica profitam de ziua libera si, la cererea copiilor, vom merge cu trenul (doar grupul nostru) intr-o excursie optionala la Londra. Aici majoritatea au dorit sa mearga la London Dungeon, Madame Tussaud’s si speram sa avem timp si de ceva cumparaturi pana la ora 18:00, cand se inchid magazinele 🙂

Vremea a tinut cu noi pana acum, am avut parte de ploaie joi, insa doar in prima parte a zilei (cand copiii erau oricum la cursurile de engleza), asa ca nu ne-a deranjat prea tare.

Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumele foto (link-urile sunt mai jos) si revenim cu vesti dupa cele 2 excursii!

Cristian – group leader tabara Cambridge Ridley Hall College

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Cambridge, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

 

Tabara de la Cambridge Ridley Hall College

Tabara de la Cambridge Ridley Hall College