Tabara Engleza, Anglia, Bristol, Clifton College, 2018, 7 Aug – 21 Aug (4)

Tabara Engleza, Anglia, Bristol, Clifton College, 2018

Dragii nostri, va trimitem poze si stiri din Tabara Engleza, Anglia, Bristol, Clifton College!

Buna seara,

Astazi a fost o zi relaxanta ce ne-a surprins pe aleele Bristolului. Am urcat intr-un double-decker unde am fost intampinati de un ghid prietenos odata ce am urcat pe acoperisul autobuzului. Ghidul ne-a introdus in tainelele acestui oras frumos si linistit, am admirat operele maiestre ale arhitectului Brunel, printre care si Suspension Bridge, precum si spatiile verzi de un smarald imbietor. Nu am ratat sa bifam si portul istoric unde am remarcat cel mai lung vapor pasager din lume din perioada 1845 si 1854, si acesta proiectat de Brunel, primul care a traversat Oceanul Atlantic. La sfarsitul turului, am facut shopping in Cabot Circus Mall, unde ne-am delectat cu prajiturele „fudge” si cate o cana de ciocolata calda delicioasa ce au fost binevenite pe o vreme posomorata, insa inveselita de bucuria noastra. Am facut o vizita si librariei Foyles, unde am descoperit numeroase carti impresionante, si nu am putut pleca fara sa petrecem cel putin o ora acolo si fara sa ne cumparam macar o carte. Unii dintre noi ne-am dorit jucarii deosebite, altii am vrut sa ii surprinda placut pe cei dragi cu un cadou aparte. Ne este dor de casa, insa cei de aici ne fac sederea placuta si animeaza atmosfera mereu cu ceva diferit si interesant. Astazi, de exemplu, am jucat dupa cina, Scavanger Hunt si ne-a placut foarte mult.

Sambata a fost ziua pe care cu totii am asteptat-o cu nerabdare. Unii dintre noi am mai vizitat Londra, insa acest oras nu isi pierde din farmecul său ori de cate ori l-ai vizita. Este ceva ce te face sa revii, sa te plimbi pe strazile faimoase unde atatea vedete celebre au calcat sau atatea filme s-au realizat, inclusiv o parte din episoadele faimosului Mr. Bean. Am inceput turul cu Science Museum, mai exact cu Wonderlab, apoi am continuat cu simulatoarele Fly Zone, galeria impresionata Flight, galeria interactiva Engineer your future, Space Descent VR,  The Winton Gallery, Legend of Apollo, Making the modern world si multe altele. Cea din urma ne-a impresionat cel mai mult si am descoperit lucruri din trecut pana in prezent ce nu le cunosteam. Dupa o pauza de pranz binemeritata, am continuat un tur pe jos de la Pall Mall catre Buckingham Palace unde am fost dezamagiti sa aflam ca regina nu este acasa sa ne salute 🙂 Am continuat cu o sesiune de shopping pe strada Oxford de unde fiecare a vrut sa isi cumpere un suvenir reprezentativ menit sa ne aduca aminte de vizita noastra. Timpul a fost scurt, insa totodata special. A trebuit sa incheiem turul in Trafalgar Square, de unde se putea vedea London Eye. Speram sa mai revenim.

Alina, Oana & copiii

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara Clifton puteti accesa si albumul foto de pe Facebook sau cel de pe Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!