Tabara Engleza, America, New York, Rider University, 2018, 1 Aug – 15 Aug (9)

Tabara Engleza, America, New York, Rider University

Dragii nostri, am revenit cu noutati din Tabara Engleza, America, New York!

Timpul a trecut atat de repede incat cu greu ne vine sa credem ca am ajuns la ultimele zile din tabara de la Rider University.

Ziua de luni a inceput cu emotii, intrucat in prima parte a zilei in cadrul cursurilor de limba engleza s-au prezentat proiectele iar profesorii au pregatit certificatele pentru festivitatea de absolvire.

Dupa amiaza am avut ultima vizita in New York, la Metropolitan Museum of Art urmata de o plimbare prin Central Park pana la Strawberry Fields, in zona de parc dedicata lui John Lennon.

Seara s-au inmanat certificatele de absolvire, iar copiii nostri au obtinut cu totii rezultate excelente, de la Higher Intermediate la High Advanced. Felicitari tuturor! Ceremonia a inceput cu un moment foarte frumos pregatit de Evan (Activity Manager) care a intonat imnul Statelor Unite ale Americii – The Star Spangled Banner.

 

Ziua de azi va fi „lazy Tuesday”, astfel copiii pot dormi pana mai tarziu, iar dupa masa de pranz vom merge la un centru comercial din apropiere pentru ultimele cumparaturi.

 

Maine ne vom lua la revedere de la „orasul care nu doarme niciodata”, dar suntem nerabdatori sa va revedem la aeroport joi, la ora 13:10!

 

Va imbratisam cu drag!

Lucia, group leader

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din New York, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!