Tabara Engleza, America, New York, Rider University, 2018, 1 Aug – 15 Aug (3)

Tabara Engleza, America, New York, Rider University, 2018

Dragii nostri, revenim cu stiri din Tabara America, New York, Rider University:

Cea de-a doua zi de tabara a inceput cu testul de limba engleza si primele cursuri, urmata de o excursie de jumatate de zi in Philadelphia. Punctul de pornire a fost National Constitution Center, unde am asistat la un show live despre Declaratia de Independenta si Constitutia Statelor Unite ale Americii.

Tot aici am aflat ca prima capitala a Statelor Unite ale Americii a fost Philadelphia, locul unde s-au semnat Declaratia de Independenta si Constitutia. Dupa vizita la National Constitution Center am avut parte de un tur al centrului istoric unde am vazut Liberty Bell si Independence Hall, prima banca a Americii, casa memoriala Betsy Ross (creatoarea drapelului american), am vazut cum functionau tipografiile in 1776 si de asemenea locul unde este inmormantat Benjamin Franklin.

Vizita noastra in Philadelphia s-a incheiat la Museum of Art, unde am calcat pe urmele lui Rocky, urcand victoriosi pana la ultima treapta 🙂 inca un pas in tabara America…

Activitatea pregatita pentru seara aceasta in campus este Speed Dating (o denumire mai corecta ar fi Speed Friending), unde copiii au ocazia de a discuta cu un coleg de alta nationalitate timp de 4-5 minute pentru a se cunoaste. O buna ocazie de a sparge gheata si de a lega prietenii.

Ziua de maine va fi mai relaxanta, copiii vor avea cursuri atat dimineata cat si dupa-amiaza, iar dupa aceea vom merge sa vizitam Princeton University.

Abia asteptam sa va povestim mai multe!

Cu drag,

Lucia

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din New York, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!