Tabara de vara Bloxham School – vacanta magica

Tabara de vara Bloxham 2023Excursie la Harry Potter Studios

I solemnly swear that I am up to no boredom.

In calitate de mari admiratori ai lui Harry Potter, cu riscul de a deranja Ministerul Magiei, saptamana aceasta dorim sa iti impartasim un secret de o inalta importanta ce tine de o noua tabara de vara.

Stim cu totii ca modalitatea cea mai eficienta de a deveni un magician de prima mana este sa studiezi la Hogwarts, insa nu multi stiu unde pot localiza celebra scoala de magie. Cu mult efort am reusit sa depistam scoala care l-a gazduit pe Harry Potter si chiar sa te ducem acolo pentru doua saptamani in una dintre cele mai frumoase tabere de vara.  

Daca abia ai descoperit lucrarile lui J.K. Rowling si te imaginezi intr-un mediu similar celui din Hogwarts sau iti doresti sa explorezi locuri noi si sa interactionezi cu elevi de varsta ta din toate colturile lumii, Bloxham School este destinatia perfecta pentru o tabara de vara ideala. Situat in Oxfordshire, la doar 24 km de prestigiosul centru academic Oxford, Bloxham School se mandreste cu prestigiul si aportul adus in ridicarea standardului educatiei britanice.

Daca ti-am captat atentia cu propunerea noastra te invitam sa continui sa citesti mai jos ce planuri avem pentru tine vara aceasta.

“It does not do well to dwell on dreams and forget to live.” 

Prin acest citat ne dorim sa te determinam sa pasesti alaturi de Mirunette intr-o lume fantezista, propusa printr-o tabara de vis. In cadrul taberei de vara de la Bloxham School te vei delecta cu cursuri de limba engleza de cea mai inalta calitate intr-un mediu traditional britanic demn de un Gryffindor (no offense, Hufflepuffs). Materialele de studiu iti vor fi puse la dispozitie pe toata durata celor doua saptamani de tabara. Astfel prioritatea ta va fi sa te delectezi cu activitatile propuse si sa comunici cat mai mult cu ceilalti impatimiti ai magiei cu care vei imparti aceasta experienta de vara.

Cu toate ca Bloxham School este un boarding school traditional, facilitatile puse la dispozitie sunt moderne si diverse. Zilnic, vei avea sansa sa te distrezi alaturi de noii tai prieteni practicand sporturi de echipa precum fotbal, baschet, tenis sau eliberand artistul de tine in cadrul workshop-ului Arts & Crafts si Talent Show-lui.

In ordine inversa, vom ajunge de la scoala la peronul 9 ¾. Pentru a imbratisa complet tema impusa de J.K. Rowling, Mirunette te va aduce la Studio-urile Harry Potter pentru a descoperi impreuna secretele din spatele seriei de filme. Vei avea ocazia sa te aventurezi (literalmente) prin scene celebre din film si sa impartasesti “magia” cu prietenii tai.

O zi de aventuri nu este suficienta pentru a ne solicita spiritul de aventurier, prin urmare te invitam sa explorezi cele mai reprezentative orase din Marea Britanie alaturi de noi. Pe langa cele doua excursii saptamanale de jumatate de zi in Banbury, Silverstone sau Cotswolds, tabara de grup de la Bloxham iti pune la dispozitie 3 dintre cele mai impunatoare centre academice din Anglia (Londra, Windsor si Oxford), a caror secrete le vom descoperi pe propria piele in cadrul celor 3 excursii saptamanale de o zi.

“Let us step into the night and pursue that flighty temptress, adventure.”

Asfel, pe parcursul taberei de vara de la Bloxham School vei avea sansa sa te familiarizezi cu centre universitare prestigioase, sa te dezvolti si sa te relaxezi in cadrul unei vacante alternative ce-ti va aduce nenumarate amintiri frumoase. Programul pare incarcat, insa iti promitem noi ca nu va fi deloc obositor. Ne dorim sa iti oferim sansa la o experienta diferita.

Acum depinde numai de tine, trenul spre Hogwarts nu asteapta. Curand portalul spre peronul 9 ¾ se va inchide. Consideram ca este datoria noastra sa adoptam rolul lui Hagrid in aceasta poveste. “You’re a wizard, Harry.”

P.S am facut si noi o magie si iti oferim un discount de 100 de Lire daca te inscrii pana pe 5 martie.

Rezerva-ti un loc in Tabara Internationala de Grup 2020 – Bloxham School