Tabara de ski si snowboard – Verbier, Elvetia 2015 (VI)

Tabara de ski si snowboard – Verbier, Elvetia 2015 (VI)

Dragi parinti,

Distractia este in toi. Am depasit bariera comunicarii intre noi, am invins si febra musculara si iata-ne din nou pe partie. Vremea tine cu noi: daca dimineata cand plecam erau ceva nori pe cer, pana la pranz totul se lumineaza si, asa cum vedeti si in poze, ne trebuie neaparat ochelarii ca sa nu ne orbeasca soarele.

Instalatiile de ski sunt multe si nu stam deloc la cozi ca sa urcam. Azi am fost cu o telecabina de 150 locuri (12t), care arata ca un troleibuz zburator ! 🙂

Suntem in mai multe grupe de ski sau snowboard, de nivele diferite, coboram pe partii diferite, ne despartim dimineata in fata cabanei si ne intalnim d/amiaza, ne odihnim putin (nu prea mult….) mancam impreuna si apoi vin activitatile de seara. Colegii nostri chinezi sunt foarte amuzanti; de oboseala, imediat dupa ce mananca se culca stand asa pe scaun, pun barbia in piept si pret de cateva minute, chiar si 1/2h dorm ….. Este intr-adevar un mod foarte sanatos de a se reface si vad ca le reuseste.

Ceea ce nu pot spune despre copiii din grupul nostru, care au o energie inepuizabila, sunt ca niste dracusori, daca s-ar putea, nu ar dormi nici noaptea! 🙂

Ieri a fost ziua de excursie, mai mult de jumatate dintre participanti au plecat la fabrica de ciocolata. Eu, alaturi de cativa altii am preferat sa ramanem pe partie sa profitam la maxim atat de vremea si partia excelenta, cat si de instructorii rabdatori care ne invata cu prudenta ce avem de facut.

Tot ieri d/amiaza s-a iesit la shopping in orasel si o parte au mers la piscina la centrul sportiv din Verbier.

Mai sunt doar 2 zile pline si apoi va trebui sa plecam. Incepe numaratoarea inversa…. 🙁

Va pupam,

The Mirunettes

Iti doresti o tabara in Elvetia? Contacteaza-ne ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.

Tabara ski

Tabara de ski si snowboard – Verbier, Elvetia 2015 (VI) Tabara de ski si snowboard – Verbier, Elvetia 2015 (VI) Tabara de ski si snowboard – Verbier, Elvetia 2015 (VI) Tabara de ski si snowboard – Verbier, Elvetia 2015 (VI)

CLICK AICI pentru mai multe fotografii din tabara – ultimele poze primite se afla la finalul albumului foto!