Tabara de ski si snowboard de la Verbier, Elvetia, 3-10 Feb – Mirunette 2018 (ziua 5)

Tabara Verbier 2018 MirunetteTabara Verbier 2018 Mirunette

Astazi cand ne-am trezit ningea ca in povesti afara! E prima ninsoare pe care o prindem de cand suntem in tabara de ski/snowboard de la Verbier. Ne-a fost frica de faptul ca nu vom putea schia din cauza vremii, dar totul a fost ok, chiar am avut parte si de soare sus pe munte.

Dupa o zi de pauza a fost destul de greu sa pornim iar motoarele si sa ne echipam de ski sau snowboard. Dar multi dintre noi erau chiar nerabdatori sa urce iar in munti, pe partiile preferate.

Trebuia sa facem un mare barbeque pe partie, insa vremea nu ne-a permis asa ca am luat pranzul pe partie, la fel ca in celelalte zile. Am avut pauza si de o bine meritata ciocolata calda, dupa o zi destul de friguroasa si plina de ceata.

Nu putea lipsi competitia “Race Day” in care fiecare a avut de parcurs un traseu intr-un timp cat mai scurt. Trei din fiecare echipa vor primi maine medalii la Prize Giving Ceremony! Fingers crossed ?

Dupa ski am avut timp liber in care am ales sa mergem la plimbare prin magazine si sa ne oprim pentru ceva dulce, clatite cu toate bunatatile. Banane cu nuttela, inghetata de ciocolata, pere coapte, toate au fost foarte bune ( see the pictures ?)

Seara am mers la discooo!!!! Cam timizi la inceput, dar dupa 2-3 melodii am inceput sa dansam! Nici nu am simtit cum a trecut timpul si a trebuit sa ne indreptam spre cabane.

Maine este ultima zi din tabara, ultima zi de ski / snowboard, asa ca vom profita la maxim de ea si apoi ne vom pregati incet incet de intoarcerea acasa.

Mai jos câteva poze, așa cum v-am obișnuit, va veti putea delecta cu si mai multe poze in albumele de pe Facebook si Google Photos

Hugs&kisses from The Mirunettes!

Tabara Verbier 2018 Mirunette

Tabara Verbier 2018 Mirunette

Tabara Verbier 2018 Mirunette

Tabara Verbier 2018 Mirunette

Tabara Verbier 2018 Mirunette

Tabara Verbier 2018 Mirunette