Tabara de ski si snowboard de la Verbier, Elvetia, 3-10 Feb – Mirunette 2018 (ziua 3)

tabara de ski/snowboard de la Verbiertabara de ski/snowboard de la Verbier

Astazi am avut parte de o zi foaaaarte calduroasa si insorita! Si cu toata miscarea pe care am facut-o, simteam ca e primavara afara. 🙂 O noua zi in tabara de ski/snowboard de la Verbier plina de aventuri, plina de lucruri si partii noi, un pranz luat pe partie si un final fericit pentru toti pentru ca am fost laudati de instructori de cat de bine ne descurcam! Go go go, The Mirunettes!!!

Cei mari au facut schimb cu cei mici astazi si au mers la escape room. A fost randul lor sa isi puna mintea la contributie si sa lucreze in echipa pentru a termina proba in mai putin de o ora. 🙂 In schimb, cei mici au avut parte de free time si bineinteles, shoooopiiiiing! No worries, we bought chocolate for everyone! ? Cei din staff-ul de la Les Elfes au fost cu noi si ne-au recomadat cateva sortimente care merita incercate. Mai avem de cumparat magneti si cate o amintire si suntem gata!

Seara ne-am impartit de asemenea, cei mici au mers la plimbare cu tortele prin munti, o intreaga aventura. Am avut si un concurs, cine ajungea cu torta cea mai putin arsa castiga…a fost o batalie stransa, dar am iesit pe locul 3! Nu e rau, suntem pe podium macar! Cei mari au avut dinner out asa ca s-au rasfatat cu pizza, tiramisu si alte mancaruri la care pofteau.

Ne odihnim bine ca maine sa fim fresh pentru excursia din Italia, Aosta. Mare parte a grupului participa la excursie, cei care au ales sa nu mearga vor avea si ei partea lor de fun, vor merge la snow park, iar unii vor ramane pe partii si vor profita ca sunt mai putini copii si pot exersa in voie toate miscarile.

Revenim cu noi poze si vesti maine, dupa o bine meritata pauza de ski/snowboard si o excursie in tara vecina! 🙂

Nu in ultimul rand, asa cum v-am obisnuit, o selectie de poze mai jos. Nu utati de albumele noastre de pe Facebook si Google Photos unde punem poze constant! Mai multe informatii despre tabara puteti regasi aici.

Hugs&Kisses from the Mirunettes! ⛷?

tabara de ski/snowboard de la Verbier

tabara de ski/snowboard de la Verbier

tabara de ski/snowboard de la Verbier

tabara de ski/snowboard de la Verbier

tabara de ski/snowboard de la Verbier

tabara de ski/snowboard de la Verbier