Tabara de Engleza Cal State Univ, Las Vegas 2017 18 Iul – 01 Aug Mirunette (2)

Grand Canyon

Dragii nostri,

Ultimele 3 zile ale taberei au fost incarcate cu vizite in locatii cu totul deosebite, astfel ca joi dimineata am parasit orasul Las Vegas pentru a merge la Grand Canyon. Am vizitat zona de sud a canionului si am facut cu totii o multime de fotografii, apoi ne-am indreptat spre Kingman, Arizona, unde am petrecut noaptea la hotel.

Ultima excursie inainte de a ajunge in campusul universitatii California State Universitya fost la Calico Ghost Town – un fost orasel minier din San Bernardino, California, cunoscut pentru minele de argint.

Calico Ghost Town

Vineri seara am ajuns in campus unde am luat camerele in primire, am facut un scurt tur al campusului si am facut cubostinta cu echipa de coordonatori a scolii – cei ce ne vor insoti in permanenta pe durata taberei. Campusul este imens (in timpul anului gazduieste aprox. 37000 studenti), farte frumos si verde, iar cladirea noastra de cazare este chiar langa piscina 🙂

Ziua de azi a incceput cu un scurt test de limba engleza, ce s-a sustinut oral, in vederea alcatuirii claselor de limba engleza. Dupa-amiaza am continuat-o cu o vizita la Holywood, alcatuita din bus tour – pentru a vedea cat mai multe din punctele de atractie ale zonei: The Holywood Walk of Fame, The Egyptian Theatre, The Chinese Theatre, The Dolby Theatre (gazda a ceremoniei de decernare a premiilor Oscar), Beverly Hills & Rodeo Drive. Cina am luat-o la Hard Rock Café (unde am fost foarte atenti sa vedem daca apare vreo vedeta), iar seara am incheiat-o cu o sesiune de shopping  & free time pe Holywood Blvd.

Zilele trec extrem de repede astfel ca incercam sa ne bucuram de tot ceea ce are California mai frumos de oferit si va lasam sa va bucurati de fotografii.

Va imbratisam cu drag,

Group Leaders & The Mirunettes!

 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Los Angeles 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!