Tabara de limba Engleza Oxford Brookes – 2017 Mirunette (1)

Tabara Oxford Brookes University 2017 MirunetteTabara Oxford Brookes University 2017 Mirunette

Dragi parinti, am inceput mult așteptata experienta in tabara la Oxford!

Dupa un zbor fara turbulente, am ajuns la Londra si am fost  preluati de un membru al personalului pentru a fi transportați in campus. Călătoria a durat aproximativ o ora. Am fost cazați si apoi am mers la masa de seara. Apoi am avut o activitate pe terenul de sport din incinta universității pentru a ne cunoaște cu participanți de alte naționalități din campus.

Luni dimineata copiii au susținut testul pentru repartizarea pe clase. Toti au spus ca nu a fost greu si s-au descurcat bine.

Dupa pranz am plecat intr-un tur al centrului orașului Oxford. Am vazut muzeul Ashmolean, unul dintre cele mai vechi muzee din lume si cel mai vechi din UK, biblioteca Bodleian, cea mai mare biblioteca din UK, renumita Radcliffe  Camera, Oxford University si Podul Suspinelor. Am avut si putin timp liber sa ne acomodăm cu centrul orașului.

Dupa cina am avut ca activitate „Disco Night”. Deși la inceput mai sfioși, majoritatea au dansat si s-au simțit foarte bine.

Astazi, marti, copiii au avut primele cursuri de limba engleza si si-au cunoscut colegii de clasa si profesorii. Toti au spus ca le-a placut, nu este greu si si-au facut deja noi prieteni. Dupa amiaza au participat la activitatea „Hunger Games”, iar seara au Quiz and Games si daca nu ploua, cine vrea poate juca Rugby!

Acestea sunt veștile noastre pentru moment, insa pe măsura ce avem noutăți, vi le vom transmite pentru a va simti si dvs mai aproape de copiii din tabara!

Salutari din Oxford!

Group Leader Daniela S.

Vezi aici oferta completa de tabere de limba engleza in Anglia, organizate de Mirunette!

Tabara Oxford Brookes University 2017 Mirunette

Tabara Oxford Brookes University 2017 Mirunette

 

Tabara Oxford Brookes 2017 Mirunette

Tabara Oxford Brookes 2017 Mirunette

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos