Tabara de iarna Crans-Montana 18-25 februarie 2023 – ziua 2 & 3

Jurnal de calatorie – tabara de ski si snowboard la Crans-Montana

Dragi parinti,

Revenim cu vesti din tabara la Crans-Montana din Alpii Elvetieni după două zile incarcate, dar pline de soare.

Luni – 20 Februarie

Trezirea s-a dat la ora 7:30, la ora 8:00 toti copiii coborand la micul dejun. La ora 9:00 copiii erau deja echipati si pregatiti sa urce pe partii alaturi de monitorii lor. După 3 ore pe partie s-a coborat pentru a se lua pranzul la cabana.

Peisaje superbe

Vremea a fost mult mai calda decat ne asteptam, zapada s-a ingreunat, iar instructorii au decis sa mai urce doar cu cine doreste sa mai schieze o ora sau doua, deoarece dupa cum va puteti imagina, pe zapada mai moale este mult mai greu de schiat.

In jur de ora 3:00 s-a dat adunarea si am pornit catre urmatoarea activitate, sledging, unde am stat o ora si jumatate – doua, ulterior plecand inapoi la cabana. 

Sledging☝🏻☝🏻

La ora 6:30 a fost servita cina,  cu putin timp de relaxare dupa, pana la urmatoarea activitate – music quiz. Toti s-au distrat foarte mult alaturi de celalalt grup din cabana, venit din Arabia Saudita, dupa cum veti vedea si in poze si filmulete.

Music quiz☝🏻☝🏻

Stingerea s-a dat la ora 22:00 pentru ca aveam nevoie de odihna pentru urmatoarea zi.

Marti – 21 Februarie

Din cauza temperaturii ridicate, mai putin favorabila pentru schi, au fost facute cateva modificari in program, trezirea facandu-se la ora 7:00, ca cel tarziu la 8:30 sa fie gata de plecare spre partie, deoarece instructorii si-au dorit sa profite de zapada diminetii, inainte ca soarele de la amiaza sa o inmoaie, astfel renuntand la orele de schi de dupa masa. Oricum multi dintre copii nefiind antrenati, erau obositi din ziua precedenta.

Alpii Elvetieni

La 11:30 s-a luat o pauza pe partie unde copiii au putut merge la unul din apreski-urile din zona sa bea un ceai sau o ciocolata calda, la 12:00 reluand lectiile de schi/snowboard.

La ora 14:00 au coborat pentru pranz iar la ora 16.00 s-a mers catre patinoarul local pentru urmatoarea activitate. Din pacate, un baiat din grup a suferit un accident, iar activitatea a fost intrerupta, intorcandu-ne la cabana cu restul copiilor. 

La patinoar

Cina s-a servit la 19.00, iar la 21.00 s-a plecat catre cinema unde doritorii au putut urmari filmul Antman.

Group leaders Iuliana & Valentina

Va invitam sa va bucurati de pozele din tabara la Crans-Montana in albumele de pe: