Tabără de grup Pitzer College, L.A. 24 Iulie – 06 August 2019 (4)

Getty

Dragii nostri, am revenit cu vesti din tabara California Pitzer College!

Miercuri am avut o zi relaxanta in campusul Pitzer, participand la ore atat dimineata, cat si dupa amiaza. Dupa cursuri, abia am asteptat scurta balaceala in piscina, urmata apoi de o plimbare prin oraselul Claremont, de care apartine si Pitzer College. Un orasel cochet, linistit, foarte verde, spre deosebire de vegetatia arida din campus. Pe scurt, ne-a placut cum am finalizat ziua. 

Tabara California
Tabara California – Getty Museum

Joi am avut o noua zi plina cu vizite. De data acesta, mai aproape de Los Angeles. Am vizitat The Getty Centre – un muzeu de arta, fotografie si sculptura. Totodata, am putut admira privelistea asupra Los Angelesului – vazand de sus cartierul Bel Air, UCLA, Downtown LA si alte zone importante din LA, dar ne-am si relaxat in gradina muzeului sau la cafenea, in functie de preferinte:)

Dupa cateva ore petrecute in acest spatiu inedit, am pornit catre a doua destinatie din itinerariul nostru: Santa Monica Beach & Pier. Astfel am ajuns pentru prima data in aceasta tabara, la ocean, am testat apa, care avea in jur de 24 grade iar valurile si-au cam facut de cap, ne-am bronzat putin, apoi am continuat cu o sesiune de shopping si cina pe Third Street Promenade.

Tabara California – Santa Monica

Acum ne pregatim de somn, caci maine ne asteapta o noua zi de aventuri, pe care le vom relata in curand. 

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara în Los Angeles Pitzer College pe Facebook sau pe Google Photos!

Cu drag,

Exploratorii Coastei Vestice!