Tabără de grup Pitzer College, L.A. 24 Iulie – 06 August 2019 (3)

Tabara Los Angeles Pitzer College Mirunette 2019

Dragi parinti, cu siguranta asteptati vestile noastre:) Dupa 3 zile de vis, am revenit in campusul din Los Angeles Pitzer College si ne-am facut timp sa va impartasim impresiile. 

Duminica la ora 10.00 am plecat entuziasmati de la Pitzer College spre Las Vegas. Dupa 5 ore pe drum, care au inclus si pauza de masa, am facut prima oprire la Las Vegas Sign, creat de Betty Willis in mai 1959. A trebuit sa stam la coada aprox. 20 minute pentru a ajunge in fata semnului, insa a meritat, asa cum o arata si fotografiile:).

Tabara Los Angeles Pitzer College Mirunette 2019

Tabara Los Angeles Pitzer College Mirunette 2019

Am oprit apoi in centrul Las-Vegas-ului (pe Las Vegas Strip), unde am avut ocazia sa vizitam 4 dintre cele mai faimoase hoteluri: Treasure Island Hotel – care are o arhitectura ce aminteste de corabiile piratilor; The Venetian – unde am avut putin timp liber sa exploram magazinele, situate in replica Venetiei, cu canale veritabile, udne te puteai plimba cu gondola, daca doreai, sau sa ajungi la Palatul Dogilor; Mirage Hotel, Caesars’ Palace Hotel, unde am pasit in timp in Grecia Antica; Bellagio Hotel, unde am putut admira gradina botanica interioara, iar apoi am asistat la un minunat spectacol al fantanilor arteziene din fata hotelului. Seara, am incheiat-o la fel de frumos, luand cina la Hard Rock Cafe. Am fost apoi trasportati la hotelul nostru unde urma sa fim cazati pentru 2 nopti – Embassy Suites.

Luni dimineata, foarte devreme, la 8.15, am plecat spre Grand Canyon – o excursie mult asteptata, care cu siguranta ne-a depasit asteptarile. Am avut 2 ore sa exploram zone din parcul National Grand Canyon, am facut o multime de fotografii si am vazut si veverite, care desi dragute, sunt agresive si musca, daca te apropii prea mult. Nu au fost incidente, iar timpul petrecut aici a fost minunat. Vremea ne-a ajutat, cu siguranta. Daca in Las Vegas am avut parte de 45grade, la canion soarele s-a ascuns printre nori, vantul ne-a insotit in plimbare si astfel am putut sa ne delectam fara canicula. Seara am avut cina la Golden Corral, unde am mancat pe saturate, tot ce am dorit.

Tabara Los Angeles Pitzer College Mirunette 2019

Tabara Los Angeles Pitzer College Mirunette 2019

Marti, cu parere de rau, a trebuit sa revenim in Los Angeles, nu inainte de a face o oprire mult-asteptata pentru SHOPPING, la Barstow Outlets.

Seara am avut parte de o alta surpriza – am avut o cina speciala,  – Hawaiian Luau -catering oferit de bucatari hawaieni, continuand cu un spectacol oferit de dansatori polinesieni si disco tematic, unde am incercat si noi miscarile specifice. Ne-am distrat, cum sa nu, iar dovada nu se lasa asteptata.

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara în Los Angeles Pitzer College pe Facebook sau pe Google Photos!

Cu drag,

Exploratorii Coastei Vestice!