Tabăra de grup limba Engleza – Rugby School, Anglia 17-31 Iul 2019

Tabara de grup limba Engleza - Rugby School, 17-31 Iul 2019Tabara de grup limba Engleza - Rugby School, 17-31 Iul 2019

Rugby School a fost fondata in 1567, fiind una dintre cele mai vechi scoli de tip boarding din Anglia. De-a lungul timpului, o serie de mari personalitati au studiat la aceasta scoala, un nume sonor fiind Lewis Carroll, faimosul autor al “Alice’s Adventures in Wonderland”. De asemenea, locatia este recunoscuta international ca locul in care a luat nastere jocul de rugby. In timpul unui joc de fotbal, un elev pe nume William Webb Ellis a incalcat regulile, incepand sa alerge cu mingea in mana si dand astfel nastere unui nou sport! Scoala se afla situata in centrul Angliei, la aproximativ 80 mile nord de Londra si in apropiere de al 2-lea oras al Angliei, Birmingham. Scoala dispune de multe terenuri de rugby, fotbal, tenis, piscina si sala de sport.

Dragi părinți,

Ne-am bucurat să vă întâlnim în aeroport în această dimineață, urmând să petrecem două săptămâni memorabile alături de copiii dumneavoastră în Anglia!

Plecarea, din punctul nostru de vedere, a fost una emoționantă, dar și plină de entuziasm, ceea ce ne-a bucurat. Am văzut emoții frumoase și copii nerăbdători, încărcați cu dorința de a ajunge cât mai repede la destinație, iar asta ne arată nouă semne bune, în favoarea reușitei noastre.

Urmează experiența campusului, acomodarea cu ideea de cantină- un concept nou pentru grupul din România, dar absolut normal pentru sistemul educațional de acolo. Activitățile de după-amiază și seară, împreună cu excursiile de jumătate de zi, dar și cele de o zi întreagă, sunt tot mai aproape. Toate acestea, dar și multe altele, ne vom strădui să le surprindem în multe poze pe care să vi le trimitem și prin care vă ținem la curent cu trăirile și experiența aventurierilor.

Năzbâtiile, sperăm noi, să fie minime, iar accidentele să ne ocolească. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele de la aeroport, pe Facebook sau pe Google Photos.

Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.

Cu drag,

Alina I.- group leader tabăra Rugby School