Tabăra de grup limba Engleză Londra UCL 4-18 August 2019 (5)

Tabara Londra UCL

Noutati din tabara internationala Londra UCL – 15 & 16 august.

Vizita din prima parte a zilei de joi a fost prilej din nou, asemeni celei de la St. Paul’s Cathedral, de senzații tari și priveliște minunată. Mai precis, joi am fost la Tower Bridge, respectiv unul din cele mai faimoase poduri ale Londrei. Atracția principală pentru copii, dincolo de vizitarea interiorului, a fost podeaua de sticlă, care permite vizitatorilor să privească la traficul pietonal de jos și la apele Tamisei, având în același timp iluzia că sunt suspendați in aer, la înălțime.

Tower Bridge

Seara a fost dedicată cumpărăturilor pe Oxford Street, motiv de entuziasm dar și de puțină frustrare, deoarece acum, către sfârșitul taberei, copiii au cam epuizat resursele lor financiare. Cu toate acestea, s-au simțit bine,mai ales că activitatea a fost comună cu grupul francezilor.

Vineri dimineață a fost rândul unei alte zone celebre din Londra, Notting Hill si Portobello Market, unde se pot găsi o sumedenie de magazine de antichități, haine vintage și alte mici comori care de abia așteaptă să fie descoperite. Timpul s-a dovedit a fi insuficient pentru toate lucrurile care puteau fi admirate, dar copiii și-au ales fie alte aparate de fotografiat model vechi (nedigitale), fie suveniruri pentru cei de acasă, de la discuri de vinil cu muzica bună la ceasuri de buzunar funcționale. In timpul cursurilor le-au fost decernate certificatele de studiu, recompensă a muncii lor preț de două săptămâni, dar și descriere a abilităților și cunoștințelor pe care le-au îmbunătățit și/sau dobândit în acest interval.

Seara a fost o experiență frumoasă și puțin tristă, pentru că deși s-au simțit extrem de bine și au dansat non-stop la discotecă, au trebuit să își ia rămas bun de la grupul de francezi, care pleacă în cursul zilei de mâine.

Chiar dacă așteaptă cu nerăbdare vizita de mâine la Cambridge și chiar dacă s-au simțit foarte bine in aceste două săptămâni, cu toții deja au început să își facă planuri pentru ce vor face după ce se reîntorc acasă. 

Andreea D – group leader tabara internationala Londra UCL

P.S. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara de la Londra pe Facebook sau pe Google Photos!