Tabara de Fotbal Chelsea FC Foundation

Tabara Fotbal FC ChelseaTabere sportive Marea Britanie

Fotbal la nivel profesionist intr-un mediu de invatare interactiv si distractiv

Taberele sportive de vara sunt o modalitate minunata pentru copii de a-si petrece timpul liber intr-un mod activ si distractiv. Daca sunteti in cautarea unei experiente unice pentru copilul dumneavoastra, va recomandam sa luati in considerare Tabara de Fotbal Chelsea FC Foundation. Tabara de fotbal va avea loc in cadrul Colegiului Lancing din Anglia.

Aceasta tabara de fotbal ofera oportunitatea de a experimenta antrenamentele de fotbal la un nivel de performanta ridicat, conform programului Chelsea FC Foundation. Colegiul Lancing, infiintat in 1848, este situat pe un deal cu vederi uimitoare spre statiunea de coasta Brighton. Pe langa antrenamentele de fotbal, copiii vor beneficia de acces la 8 terenuri de fotbal, terenuri de tenis sau sala de sport. De asemenea, participantii vor avea acces la piscina si sali comune pentru relaxare cu TV si magazin in campus.

Ce include tabara de fotbal Chelsea FC Foundation?

Programul de fotbal include atat notiuni teoretice, cat si practice, astfel incat copiii vor invata atat despre tehnica jocului, cat si despre tactica si strategiile de joc. Pe langa antrenamentele regulate de fotbal, programul include si o vizita VIP la stadionul celebrei echipe de fotbal, FC Chelsea, Stamford Bridge, dar si un antrenament de jumatate de zi pe terenul de antrenament al echipei Chelsea din Cobham.

Cazarea este asigurata in camere single sau duble, cu baie comuna si pensiune completa (3 mese/zi). Copiii vor avea acces la un program de activitati dupa-amiaza si seara, care include o varietate de activitati sportive si de recreere, cum ar fi basket, badminton, tenis de masa, aerobic, volei, arte, etc. De asemenea, participantii au planificata o excursie de o zi intreaga in Londra sau imprejurimi.

Fotbal pentru toti

Este important de mentionat faptul ca aceasta tabara de fotbal se adreseaza atat baietilor, cat si fetelor. Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru a participa este B1 (intermediar), iar copiii trebuie sa aiba si cunostinte prealabile de fotbal. Nu se recomanda inscrierea copiilor care nu au mai jucat fotbal sau care se afla la un nivel de incepatori.

Nu in ultimul rand, participantii vor avea transferul asigurat de la si spre aeroportul Londra Heathrow sau Gatwick, impreuna cu un insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza.

Tabara de fotbal de la Colegiul Lancing este organizata de o scoala premiata cu distinsul premiu „Centre of Excellence” de catre EL Gazette. De asemenea, scoala este inspectata si aprobata de British Council, asigurand astfel calitatea si profesionalismul programului.

In concluzie, tabara de fotbal de la Colegiul Lancing este o oportunitate unica pentru copiii pasionati de fotbal care isi doresc sa isi dezvolte abilitatile intr-un cadru profesionist si competitiv. In plus, participantii vor socializa cu copii din alte tari si vor experimenta cultura britanica. Asadar, daca copilul tau este pasionat de fotbal si iti doresti sa-i daruiesti o experienta unica, nu rata aceasta oportunitate.

Completeaza formularul de inscriere pentru tabara de fotbal de la Colegiul Lancing in vara anului 2023.

Cand: 3 iulie – 9 iulie 2023 (1 saptamana)

Unde: Lancing, Marea Britanie

Varsta: 9-13 ani

Pret: 2125 GBP (tariful nu include transportul Bucuresti-Londra-retur, asigurare complexa de calatorie).

Completeaza formularul de inscriere