Mirunette Language Competition 2023

Concurs national de limba englezaMLC 2023

Concurs național de limba engleză pentru elevii de liceu din România

Marele premiu – o tabără internațională în Marea Britanie

Mirunette Education anunță oficial start-ul celei de a 11-a ediție a concursului național de limba engleză, Mirunette Language Competition 2023. Toți elevii din România cu vârste între 10 și 17 ani sunt așteptați să participe, aceștia având posibilitatea să se înscrie gratuit în concurs până la data limită de 20 aprilie 2023, pe site-ul Mirunette Education.

Participanții vor avea șansa să câștige o tabără în Marea Britanie, examene Cambridge ENGLISH oferite de British Council, cărți oferite de Humanitas, vouchere oferite de Castelul Cantacuzino si Dino Parc, jocuri oferite de Ideal Board Games si invitații la ultimele pelicule oferite de Happy Cinema.

Mirunette Language Competition 2023 este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și British Council, în perioada 1 martie – 1 iunie 2023. Concursul încurajează elevii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani să își exerseze creativitatea și cunoștințele de limba engleză. Totodată, Mirunette Language Competition reprezintă o ocazie și pentru profesorii de limba engleză să își încurajeze elevii să experimenteze o experiență non-formală. Profesorii care vor avea cei mai mulți elevi înscriși în concurs au ocazia să câștige un loc de însoțitor de grup într-o tabără internațională în Marea Britanie, unde vor participa în mod gratuit.

“Mirunette Language Competition reprezintă o oportunitate unică pentru elevii pasionați de limba engleză și profesorii lor. Din momentul în care am lansat concursul acum 10 ani, am fost mândri să oferim elevilor și profesorilor șansa de a participa într-o tabără internațională în străinătate. Suntem încântați să vedem un număr din ce în ce mai mare de participanți în fiecare an și suntem convinși că acest concurs îi motivează pe elevi să se dezvolte și să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză. Încurajăm cu entuziasm elevii cu vârste între 10 și 17 ani din întreaga țară să se înscrie la Mirunette Language Competition și să își demonstreze talentul și creativitatea. În plus, premiile noastre substanțiale și mărturiile finaliștilor noștri arată că participarea la competiția noastră poate deschide uși noi și poate duce la experiențe unice și memorabile.”  spune Daniela Pavoni, fondator Mirunette Education.

Mirunette Language Competition, ajuns acum la a 11-a ediție, a adunat peste 15.000 de participanți în ultimii 10 ani. Concursul este gratuit, se desfășoară online și este împărțit în trei probe eliminatorii. Prima probă se desfășoară între 1 martie – 20 aprilie 2023 și constă în înscrierea în concurs prin completarea unui formular online si răspunsul la câteva întrebări pe website-ul Mirunette Education. A doua probă necesită crearea unui video creativ, de 2 minute, în perioada 27 aprilie – 15 mai, pe o temă stabilită de către organizatori. Cea de a treia probă se va desfășura pe data de 27 mai și constă într-un interviu online de 15 minute, în limba engleză, cu o comisie formată din membrii Mirunette Education și profesori de limba Engleză. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 1 iunie 2023.

Inscrie-te ACUM!