Tabara de engleza Fort Lauderdale, Miami, America 8-21 iulie 2018 Mirunette (2)

Tabara de engleza Miami, AmericaTabara de grup limba Engleza - Fort Lauderdale, Miami, America

Update din tabara de engleza Miami, America. Elevii nostri exploreaza Universal Studios Florida si NASA Kennedy Space Center.

Pentru ca pozele descriu aventura noastra mai bine decat o mie de cuvinte, va trimitem cateva imagini din insoritul stat Florida, de care ne-am indragostit iremediabil cu totii.

Pe langa cursurile de limba engleza din Florida, care sunt extrem de ludice si distractive, ne-am implinit si visul de a experimenta surprizele minunate din faimosul parc de distractii Universal Studios Orlando. Ne-au impresionat roller coasterul Hulk care atinge 108 km/h in cateva secunde si experientele inedite 3D si 4D, Spiderman, King Kong si Harry Potter, experiente care ne-au transportat in lumea povestilor noastre preferate si ne-au bucurat simturile.

Unul dintre cele mai impresionante episoade ale calatoriei noastre a fost experienta fabuloasa de la cel mai grozav loc de aventura spatiala de pe Terra, N.A.S.A. Kennedy Space Center. Am avut bucuria de a incerca un simulator de nava spatiala si de a ne simti astronauti pentru o zi. Am descoperit multe informatii pretioase din documentarele 3D ale expeditiilor in spatiu organizate de NASA si am avut ocazia sa cunoastem eroi veritabili care isi dedica viata misiunii de a descoperi misterele universului.

Am vizitat de asemenea o parte artistica a Miami-ul, Wynwood Walls, unde am putut admira picturile cu graffiti si am facut cumparaturi la unul dintre cele mai mari mall-uri din SUA, Saw Grass Mills.

O alta zi remarcabila a fost aceea in care am facut o croaziera extraordinara in Miami si am admirat peisaje superbe si casele de vacanta ale unor persoane celebre precum David Beckam, Gloria Estefan, Julio Iglesias, Jenifer Lopez, Shakira, Thalia, Antonio Banderas, Leonardo Di Caprio si multi altii.

Stay tuned!

Visul american continua …

Group Leaders Adela M. & Catalina G – tabara de engleza Miami, America.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Miami, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!