Tabara de Engleza Clifton College 2017 UK 25 iul -08 aug Mirunette (5)

Salutari din Clifton College! Aseara am participat la Summer Fest unde s au organizat diverse jocuri „de vara”. Daca participai la 10 jocuri, primeai medalie (am obtinut si noi, evident). E adevarat ca vremea era destul de inchisa si parea mai mult „October Fest” decat Summer Fest 🙂 dar totusi noi ne am distrat!

Azi dimineata m-am oprit sa vorbesc cu cativa profesori din tabara de limba engleza si mi-a crescut inima sa aud ca elevii romani sunt foarte buni, poate chiar cei mai buni din campus! Asa mi-au zis! Bravo!!!

Dupa pranz am avut vizita la Bath, un oras foarte vechi,cu bai romane,cu arhitectura deosebita, cladiri spectaculoase si gradini frumoase cu foisoare dragute. parcul Victoria dupa numele reginei, catedrale vechi… (atasez poze). Dupa ce am facut turul orasului cu busul (am fost norocosi ca nu ne a plouat si am ascultat istoria orasului fara sa ne ferim de ploaie), am oprit intr-un parc pt copii, apoi la Starbucks si Burger King la rugamintile lor (sa nu va suparati pe noi, a fost o exceptie)! Ne am intors obositi in tabara de vara, dar bucurosi ca ne am incarcat privirile cu multe peisaje minunate! Din cauza vremii umede si reci doua fetite (Silvia si Alexandra) sunt racite (nas si gat). Luam nurofen si pastile de gat si speram sa ne treaca curand; astazi ne tratam de asemenea si cu un ceai fierbinte!

Va imbratisam cu drag si keep in touch!

Mara si Mirunettii din tabara internationala de la Clifton College

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Clifton College, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara limba engleza Clifton College Bristol 2017 Mirunette Summer Fest

Tabara limba engleza Clifton College Bristol 2017 Mirunette Summer Fest