Tabara de Engleza Clifton College 2017, UK, 25 iul -08 aug Mirunette (2)

Clifton College

Tabara Anglia la Clifton College 2017 25 iul – 08 aug 2017

DRAGI PARINTI,

Dupa cum stiti, am ajuns cu bine in campus, ieri pe la ora 18!N am avut peripetii, totul a decurs f bine! La aeroport ne a intampinat calduros Camille, unul din membrii staffului local, am avut popas pe drum pana in campus, cina la sase si primirea camerelor!Sunt doua camere mari pt fete la primul etaj, 5 cu 4 ne-am grupat,eu fiind vecina lor…de fapt…iesirea fetelor din camera se face prin camera mea…asa ca I am the doorkeeper…n -au unde evada, I am on duty?.Paul s-a intalnit azi cu colegii de camera,va sta cu elevii chinezi din campus, un etaj mai sus, ceea ce este foarte ok pt ca suntem toti in aceeasi casa HEARTNELLS HOUSE! NEALL este managerul casei noastre si ne-a facut turul campusului, care este uimitor de frumos (am atasat poze ), camerele foarte curate, baile aproape de camere, salile pt activitati spectaculoase, accesul in cladiri se face pe baza cardurilor individuale!

Azi dimineata am avut testarea, pranzul si acum activitati: dodgeball, arts and craft. Nu prind in poze cele 3fete mari care au optat pt intensiv engleza, ele au cursuri si momentan nu am acces in clasele de curs! Sa nu va ingrijorati ca nu dati de noi, plecam din camere la ora opt si ne mai intoarcem jumatate de ora dupa pranz pt a ne schimba, apoi activitati pana la ora 21:30! Suntem ocupati…ceea ce e f bine 🙂

Va pupam cu drag….keep in touch!

Mara C – GL

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Clifton College, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Clifton College

Clifton College