Tabara de Engleza Canterbury UK, 30 iul – 6 aug 2017 Mirunette (3)

Tabara limba engleza Canterbury 2017 MirunetteTabara limba engleza Canterbury 2017 Mirunette

Tabere Anglia Mirunette – Canterbury 2017

Ziua 4 – miercuri

Si afara ploua, ploua… insa nu ne pasa noua 🙂

Prima privire pe geam, primul gand al diminetii: “Some people feel the rain; others just get wet.”

Ei bine, noi nu ne-am udat, ci ne-am bucurat de ploaie! Optimisti si plini de energie pe orice vreme 🙂 Lectiile de dimineata ne-au inviorat, iar odihna si timpul liber pe care l-am avut dupa-amiaza ne-au reincarcat bateriile pentru restul programului. La lasarea intunericului, ploaia s-a oprit, vantul a gonit norii si ne-a adus inspiratie pentru activitatile de seara, care au presupus multa creativitate si umor. Adolescentii veseli si pusi pe glume au fost impartiti in echipe si au primit o sarcina de lucru inedita. Li s-a cerut sa “inventeze” un produs, sa creeze un brand name, un logo, o reclama si o prezentare, toate menite sa ii convinga pe “investitori” (colegii din celalalte echipe) sa investeasca banii in producerea si comercializarea produsului lor. Activitatea a fost abordata cu mare interes, iar rezultatul il puteti vedea in fotografiile din tabara internationala!

Ziua 5 – joi

Azi soarele e mai prietenos. Lectii dimineata, iar dupa pranz din nou la drum, pentru o vizita ghidata la Catedrala Canterbury, una dintre cele mai faimoase construcții religioase creștine din Marea Britanie, înscrisă din anul 1988 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Catedrala Canterbury este reședința Arhiepiscopului de Canterbury, cel mai înalt ierarh al Bisericii Anglicane. Este cunoscută pentru asasinarea lui Thomas Becket din 1170, cancelar al Angliei și arhiepiscop.

Desi obositi dupa excursia in Canterbury, inca mai avem puterea de a participa la “alergarea” de seara 🙂 Joc in aer liber: Capture the Flag. Apoi o noua provocare, de data aceasta in sala de jocuri: Egg Drop. Impartiti in echipe, participantilor li s-a cerut sa realizeze, din materialele puse la dispozitie (ziare, vata, paie, banda adeziva, etc), un invelis de protectie pentru un ou ce avea sa fie lasat sa cada liber, de la o inaltime de aproximativ 2m. Din 6 oua, 5 au supravietuit, din fericire :))

Amuzati si relaxati, am decis sa ne dam o pauza de somn, in asteptarea aventurilor zilei urmatoare.

Va transmitem salutari din tabara de limba engleza : Adriana & Viorica (group leaders) & the 24 Mirunettes 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara limba engleza Canterbury 2017 Mirunette

Tabara limba engleza Canterbury 2017 Mirunette