Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette (6)

vTabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Dragi parinti,

Nici nu am realizat cand au trecut 2 saptamani,suntem destul de tristi ca se termina tabara de limba engleza de la Cambridge Ridley Hall, unde ne-am simtit atat de bine.

Da, trebuie sa recunoastem: ne este dor de casa,de parinti,de prieteni, insa marturisim ca am avut parte de zile memorabile aici la Cambridge. Cu totii ne-am facut o multime de prieteni, de care ne vom aminti cu drag, ne-am distrat invatand lucruri noi si am invatat sa fim mai independenti si sa pretuim tot ce ne inconjoara.

Suntem un grup unit inca de cand ne-am intalnit in aeroport si am reusit sa strangem foarte multe amintiri impreuna. Scopul fiecaruia dintre noi a fost indeplinit: „Met strangers..left with friends.”:)

Am obtinut si certificatele de la cursurile de limba engleza, fiecare avand o scurta descriere din partea profesorilor, de care de asmenea o sa ne amintim cu drag. Toti ne-am descurcat exceptional,am fost laudati de profesori pentru cunostintele noastre de limba engleza si pentru implicarea noastra in timpul orelor. We are the best!!!

Si chiar daca se apropie plecarea, activitatile nu inceteaza niciodata aici. Unii dintre noi am avut de realizat un vlog, sa alegem o anumita tema si sa realizam un scurt filmulet cu asta. O sa vedeti ce a iesit. 🙂

Mai avem parte de o ultima excursie, cea de la Thorpe Park si suntem pregatiti de o portie buna de adrenalina!

Cam atat am avut de povestit de la Cambridge dragii nostri. Duminica,ne revedem in aeroportul Henri Coanda-Bucuresti! 🙂

 

Hugs&Kisses from the Cambridge team!

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

v

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette