Tabara Bromsgrove School 2017 UK Mirunette (5)

Bromsgrove School 2017Tabara de Engleza Bromsgrove School UK 2017 Mirunette (4)

Tabere Anglia Mirunette

Salutari din tabara de vara de la Bromsgrove School 2017!

Am avut doua zile pline de evenimente.

Vineri , in timpul activitatilor juniorilor, a avut loc o mica olimpiada la care au luat parte toti copiii din campus. Organizati in echipe de cate 7-8 copii, acestia au avut probe multiple in interior, in sala de sport a scolii, dar si in exterior. Copiii dumneavoastra s-au descurcat excelent!

Seara am sarbatorit ziua de nastere a lui Mihai, am cantat si am mancat un tort delicios.

Imediat dupa aceea a trebuit sa ii incurajam pe cei curajosi, care au participat la concursul de  „Talent Show”. Well done Irina and Anastasia! Congrats! Voi trimite mai multe filmulete din tabara Bromsgrove School, sa va faceti o idee despre ” talentele” prezente in aceasta tabara.

Sambata am parasit campusul la ora 8 dimineata, indreptandu-ne  spre o „alta tara” asa cum au spus cei mici, Tara Galilor. Am vizitat Cardiff National Museum, unde, cu totii am fost impresionati de multitudinea si diversitatea exponatelor. Urmatoarea vizita a fost la Principality Stadium. Copiii au vazut vestiarele jucatorilor de fotbal/ rugby, au stat in „camera de presa” ( avem o fotografie reprezentativa) si au stat chiar in loja regala a stadionului, cea folosita de Alteta Sa Regina Elisabeta.

Bromsgrove School 2017

Nu am parasit orasul fara a face cumparaturile necesare 🙂

Seara a fost una relaxanta, avand in vedere ca duminica ne asteaptă o zi plina de distractie…mergem in parcul de distractie! Urraa!!!

 

Va imbratisam,
Monica & cei mici si mari.

Bromsgrove School 2017

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Anglia, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!