Tabara Cambridge University, Anglia (tabara limba engleza) – V

Tabara Cambridge – Ridley Hall College

Tabara Cambridge University, Anglia

Dragi parinti,

Revenim cu vesti proaspete din tabara Cambridge, de unde parca nu am vrea sa mai plecam! In afara unor mici probleme de sanatate (o entorsa de glezna in curs de vindecare si cateva raceli), nici macar vremea nu ne poate afecta buna dispozitie!

In ultimele zile ploaia ne-a ocolit, astfel ca am putut profita de mai multe activitati in aer liber: tenis, punting (din nou!), box decorating, vizita la Fitzwilliam Museum, Cream Tea, baseball, bracelet making sau vizita la St John’s College. In plus, programul de astazi ne-a permis si o vizita la Gradina Botanica din Cambridge!

Astazi avem ultimele ore de curs si vom primi certificatele de participare din tabara Cambridge, iar maine ne asteapta o noua vizita la Londra, unde vom vedea Big Ben si Parlamentul, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Buckingham Palace si apoi vom petrece un pic de timp liber in Covent Garden!

Va lasam sa va bucurati in continuare de fotografii si ne revedem duminica seara (ora 20:05) pe aeroportul Otopeni!

Cristian & Andreea (Group Leaders Tabara Cambridge)

Tabara Cambridge University, Anglia

Tabara Cambridge University, Anglia

Tabara Cambridge University, Anglia

CLICK AICI pentru mai multe fotografii din tabara Cambridge – ultimele poze primite se afla la finalul albumului foto! 🙂

Doresti o tabara in Anglia? Contacteaza-ne si te vom indruma sa faci alegerea potrivita.