Tabara Anglia – St. Mary’s School Ascot (tabara limba engleza august) – II

Buna ziua,

In cele din urma ne-am implinit partea de inceput a misiunii propuse: am ajuns cu bine in tabara Ascot! Suntem incantati de faptul ca vremea este de partea noastra,iar profesorii sunt dispusi sa dea o mana de ajutor oricaruia dintre noi. Prima zi a fost o incercare, pe care in cele din urma am trecut-o cu brio: din aeroport am fost preluati de unul dintre indrumatorii din Ascot si transferati in campus, unde am intalnit si restul nationalitatilor(sarbi, rusi, ucrainieni, bulgari, portughezi,nigerieni, germani, coreeni, japonezi). Copiii nu au avut timp sa isi aseze bagajele in camere deoarece au fost rugati sa sustina testul initial, la care s-au descurcat foarte bine, fiind niste tineri inteligenti. Apoi am urmat masa de seara si desigur despachetarea.Cu forte proaspete, in acea dimineata am reusit sa ne intalnim la micul dejun, de unde am aflat ca somnul a fost o resursa bine meritata. Elevii s-au indreptat spre amfiteatrul campusului unde au putut sa isi intalneasca restul colegilor si evident, noii profesori.

Cea de-a doua zi a fost mai linistita. Orele au decurs normal, iar elevii s-au adaptat repede la stilul britanic de lucru si de viata. Spre sfarsitul zilei au fost impartiti in echipe formate din elevii care au ales sa participe la activitatile campusului (fotbal, hockey pe iarba, tennis, film) si restul elevilor care au participat la Musicalul Wicked. Impresiile au fost pe masura asteptatilor, iar  entuziasmul si puterea de munca a crescut ! 🙂

Copiii incep usor, usor sa se adapteze, sa isi descreteasca fruntile. Incep sa lege prietenii nu doar cu vorbitorii de limba romana. In cadrul activitatilor sunt incurajati sa foloseasca limba engleza pentru a socializa cu restul colegilor de diferite nationalitati, astfel reusind sa isi exerseze capacitatile, sa si le puna la punct sau sa le corecteze daca este nevoie. Toti sunt multumiti de exercitiile la care sunt antrenati.

Perseverenta, optimismul lor si energia pe care o transmit ne fac si noua, leaderilor si profesorilor lor vacanta mai placuta si usoara.

De nazbatii nu putem vorbi. Elevii nostri sunt cuminti, disciplinati si educati. Unii dintre ei au fost chiar premiati cu cate un „Billy”- premiu pentru atentie, pentru participarea si implicarea la orele de curs.

Va vom tine la curent cu mai multe detalii, atunci cand prindem ocazia.

Cu drag,

Jana si Madalina  (group leaders Ascot)

Alege tabere de vara Anglia, doar cu Mirunette International Education!

Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot

Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot Tabara internationala in Anglia – St. Mary's School Ascot