Tabara Anglia, Engleza, 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff, 2018, 1 Iul – 14 Aug 2018 (3)

Tabara Anglia, 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff

Dragii nostri, va trimitem poze si stiri din Tabara Anglia, 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff!

Iata care sunt notatile de la noi!

Am plecat din Londra spre York. Dupa o calatorie de cateva ore am ajuns in minunatul oras care ne-a fermecat pe toti. Prima oprire a fost la York Minster. Apoi ne-am plimbat pe faimoasa strada Shambles. Aici copiii s-au oprit in magazinele specifice cu Harry Potter . Dupa vreo trei ore de hoinareala, am mers la cazare. Copiii au fost incantati de aceasta locatie dat fiind faptul ca era multa verdeata si liniste.  Am vrut sa vedem si calutii din padoc dar nu am reusit. Data viitoare vom reusi cu siguranta.

A doua zi ne-am pregatit pentru plecarea spre EDINBURGH. Am plecat putin mai tarziu decat era trecut in program. Pe drum spre Edinburgh, ne-am oprit la Castelul Alnwick unde am ramas cam 2 ore si jumatate. Seara am ajuns in campusul universitar unde ne-am cazat si am luat cina. Acum cand va scriu copiii sunt la primul curs de limba engleza, impartiti in trei grupuri diferite in functie de nivelul de limba. Vor avea cursuri pana la ora 14. Dupa aceasta ora urmeaza o plimbare in Edingurgh.

Toti copiii sunt ok, se simt bine si se distreaza. Este un grup tare placut!

Zi frumoasa!

Va imbratisam.

 

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara 3 capitale puteti accesa si albumul foto de pe Facebook sau cel de pe Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!