Tabara Anglia – Cambridge University (4)

DSC01783

Dragi parinti,

Va scriem dupa un weekend extrem de incarcat si dupa o prima saptamana de tabara in care am gasit cu greu timp sa ne tragem sufletul. Vineri seara am profitat de un tur inedit al orasului, o plimbare cu barca pe raul Cam. Am putut admira astfel gradinile colegiilor Queen’s, King’s, Trinity sau St John’s.

Sambata a trebuit sa ne trezim chiar mai devreme decat de obicei, pentru ca la 8:00 am plecat in excursia la Leeds Castle. Supranumit “The loveliest castle in the world”, castelul ne-a impresionat cu istoria sa bogata, gradinile incantatoare, dar si labirintul in care “ne-am pierdut” pentru mai mult sau mai putin timp. Ne-am intors din excursie la timp pentru masa de seara si pentru jocurile traditionale britanice organizate in campus!

Duminica, cea mai mare parte dintre noi am plecat (de data aceasta cu trenul) in excursia optionala de la Londra, unde am vizitat Tower of London (fost castel si resedinta regala care gazduieste acum, printre altele, bijuteriile coroanei) si ne-am bucurat de privelistea deosebita asupra Londrei, atat asupra Tower Bridge, cat si spre cea mai inalta cladire din Londra – The Shard. Apoi ne-am indreptat cu metroul spre Oxford Street, unde am avut aproape 3h timp liber pentru diverse cumparaturi.

Luni am revenit la programul de cursuri (dimineata) si activitati (dupa-amiaza), iar printre cele mai populare activitati s-au numarat fotbal, inot, Cream Tea sau vizita la St John’s College.

 Va lasam sa va bucurati in continuare de fotografii si revenim in curand cu noi vesti!

 Cristian & Andreea

Group Leaders

DSC01791 DSC01821 DSC01874

DSC01751

 

CLICK AICI pentru mai multe fotografii – ultimele poze primite se afla la finalul albumului foto

Oferta Mirunette de tabere in Anglia, aici.