Seminarul educational “5 o’clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!” – Impresii si Fotografii

Sambata, 5 aprilie, de la ora 17:00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, a avut loc seminarul nostru educational “5 o’clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!”, din seria de 10 evenimente de nota 10, cu prilejul celebrarii a 10 ani minunati de activitate Mirunette International Education.

Desi a fost o zi mohorata de primavara, peste 100 de elevi, parinti si profesori, au fost alaturi de noi, foarte interesati sa afle despre sistemul de invatamant din Marea Britanie, de la prof. dr. Tim Fish, absolvent Oxford, in prezent directorul Colegiului Earlscliffe, si despre cultura si literatura, in contextul actual, de la faimosul critic literar Dan C. Mihailescu, realizatorul emisiunii TV „Omul care aduce cartea”.

Seminarul a fost interactiv, abordand teme actuale concrete si starnind discutii constructive si multe teme de reflectie. Editura Humanitas a provocat participantii sa isi dezvaluie cartea preferata, am organizat o tombola, iar la final, cei mai norocosi au primit frumoase carti! Rawcoco ne-a incantat cu deserturi raw-vegane, cu ingrediente 100% naturale, demonstrand ca exista si dulciuri sanatoase si delicioase!

Speram ca pozele de mai jos va vor purta in atmosfera extraordinara de la seminarul nostru educational “5 o’clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!” J



-sesiunea de autografe-

Daca nu ai inca planuri pentru la vara, iti punem la dispozitie o gama variata de tabere internationale educationale in Marea Britanie, SUA, Franta, Germania, Spania, Italia, Elvetia, Austria sau China! Sigur vei gasi ceva interesant, care iti va deschide noi orizonturi! J