Am desemnat castigatorii celor 2 tabere de limba engleza de 2 saptamani din Marea Britanie!

Mirunette Language Competition - 2013

Finalistii concursului Mirunette Language Competition - editia 2014

Am ales finalistii ambitiosi si talentati ai concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, in cadrul unei frumoase festivitati de premiere ce a avut loc chiar de Ziua Internationala a Copilului, 1 Iunie, la Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa! 😀

Castigatorii marilor premii – 2 tabere de limba engleza de 2 saptamani in Marea Britanie, sunt Ruxandra Sunel (categoria de varsta 10-13 ani) de la scoala nr. 81 din Bucuresti si Iulia Bucur (categoria de varsta 14-17 ani), de la Colegiul „Sfantul Sava” din Bucuresti.

Locul II a fost ocupat de catre Matei Avram (grupa de varsta 10-13 ani) de la Colegiul „Mihai Eminescu” din Botosani si Iulia Dobre (grupa de varsta 14-17 ani) de la Colegiul „Ion C. Bratianu” din Pitesti. Premiile III au mers catre Eva Maria Savin (categoria de varsta 10-13 ani)  de la scoala nr. 97 din Bucuresti si Rebecca Smausz (categoria de varsta 14-17 ani), de la Colegiul „Emanuil Gojdu” din Oradea.

Aproape 3000 de copii au concurat pentru cele 2 tabere educationale din Marea Britanie; dintre acestia, 1333 s-au calificat in a II-a etapa si doar 49 de finalisti au fost admisi in a III-a etapa a concursului Mirunette Language Competition. Marii finalisti au venit din intreaga tara: Focsani, Gaesti, Targu Mures, Botosani, Suceava, Iasi, Turda, Caracal, Arad, Suseni, Strehaia, Barlad, Oradea, Braila, Craiova si Bucuresti.

Premiati de Ziua Copilului de catre partenerii nostri (carora le multumim pentru sustinerea extraordinara!) pentru rezultatele deosebite, acestia au mai castigat: biciclete de la Biciclop, cursuri de fotografie de la National Photographic, cursuri de limba engleza de la Institutul Eurocor si Shakespeare School, examene gratuite de limba engleza la British Council, carti de la Editurile Humanitas, Oxford Niculescu si Libraria Engleza Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, jocuri video de la Ventum Games si Ventum Kids, jucarii de la Boribon, bijuterii de argint de la Ilio Boutique si articole de imbracaminte de la Kids Plaza. Deserturile savuroase au fost asigurate de catre Selfish Delights, decorate in mod creativ cu mesaje educationale!

Misiunea noastra de a alege castigatorii a fost foarte dificila, intrucat elevii romani au aratat ca au cunostinte solide de limba engleza, creativitate debordanta, talent si aspiratii de performanta intr-un sistem educational de elita. Ne-am bucurat extrem de mult sa descoperim aceste lucruri! 🙂 Prin concursul Mirunette Language Competition, cu participare gratuita, organizat anual, ne-am propus sa deschidem orizontul elevilor romani spre programe educationale recunoscute international, sa descoperim si sa premiem tinere talente si sa stimulam dezvoltarea competentelor de comunicare in limba engleza, „limba globala”.

In taberele internationale, copiii castigatori vor participa la cursuri interactive de limbi straine in clase multinationale, vor testa sistemul de invatamant occidental, vor interactiona direct cu vorbitori nativi si vor avea oportunitatea de a explora noi culturi si istorii fascinante!

Va asteptam cu muuult drag si la Mirunette Language Competition – editia 2015, probele vor fi diversificate, mai provocatoare, iar premiile si mai atractive! 😀

Pentru ca pozele uneori valoreaza cat o mie de cuvinte, am selectat cateva poze pentru a reda chiar mai bine atmosfera emotionanta din ziua premierii, 🙂

Curiosi sa cunoasteti toti finalistii concursului nostru? Va invitam sa accesati albumul nostru de pe facebook aici!
Premierea Mirunette Language Competition - editia 2014

Ruxandra Sunel, castigatoarea unei tabere oferite de Mirunette International Education

Iulia Dobre, castigatoare locul II la concursul Mirunette Langauge Competition – editia 2014

Eva Maria Savin, castigatoare locul III la concursul Mirunette Language Competition – editia 2014

We loved the Selfish Delights cupcakes! :D