Seminar: Înscrierea la facultate în UK Ediția a VI-a-2019

Seminar: Înscrierea la facultate în UK Ediția a VI-a-2019 by Mirunette Education

Misiunea Mirunette Education urmărește, printre altele, să găsească răspunsuri la întrebarea “De ce aș studia în străinătate? “. Sună deja cunoscut, nu? Este clar că în ultimii ani explicațiile au devenit din ce în ce mai pertinente și complexe, însă recent, practica studiului în străinătate este tot mai căutată de către români. Statisticile arată o creștere progresivă, mai exact de 6000 de tineri (2018) plecați în special în UK, Olanda, Germania, țările nordice, SUA și Canada devenind din ce în ce mai relevante printre aceste căutări. Prin cunoștințele experților noștri, și totodată prin aportul și impactul adus de evenimentele precum cel care urmează a fi prezentat, Mirunette Education reușește să devină un jucător de bază la nivel național în prestarea acestor tipuri de servicii.

Aflat la a șasea ediție, seminarul UCAS “Înscriere la facultate în UK”, este unul dintre puținele seminarii interactive din România care oferă un ABC important despre studiul în UK. Evenimentul se va desfășura pe data de 16 Octombrie 2019, de la ora 18:00, la Hotel DoubleTree by Hilton din București și îl va avea ca main speaker pe Prof. Tim Fish. Ne adresăm deci elevilor de liceu și părinților acestora care sunt interesați de învățământul universitar din UK și care vor să afle detalii despre universitățile britanice și programele oferite prin intermediul acestora.

Prin eforturile organizatorice, această ediție îl pune în prim-plan pe Tim Fish, absolvent al prestigioasei Universități Oxford, actualmente Director al Earlscliffe College din Folkestone, unde predă Istorie și Științe Politice. Cu peste 20 de ani de experiență în pedagogie și conducere a unor școli de prestigiu din Anglia, Prof. Tim Fish are cunoștințele necesare să captiveze publicul și să prezinte clar și detaliat o paletă largă de informații despre educația universitară. În cadrul fiecărui seminar, Prof. Tim Fish reușește să insufle publicului tânăr și deopotrivă părinților motivația și cunoștințele necesare care vor fi fundamentul pentru parcursul academic și, mai departe, succesul profesional al fiecărui candidat.

În cazul în care aceste premise și garanții ale excelenței v-au stârnit interesul, vă așteptăm să participați la seminar. Aici Prof. Tim Fish va răspunde concret unor întrebări care vă frământă vizavi de studiul în UK. Dintre aceste întrebări, enumerăm:

► Care sunt cele mai bune universități din UK?
► Ce este și cum se folosește platforma UCAS?
► Ce înseamnă și cum se construiește un “Personal Statement”?
► Care sunt criteriile speciale de admitere pentru domenii ca Medicină sau Arte ?
► Cât de importantă este practica / experiența de muncă ?
► Cât costă universitatea în UK?
► Ce împrumuturi pot accesa pentru a-mi facilita studiile la o universitate britanică ?
► Cum influențează Brexit înscrierea la universitate în UK ?

Alături de Prof. Tim Fish, Mirunette Education (centru acreditat UCAS) oferă susținere și îndrumare în procesul de selecție și înscriere la universitățile britanice. Totodată, specialiștii Mirunette vă vor fi alături pentru a vă oferi consilierea educațională necesară pe tot parcursul înscrierii și chiar și după admitere, pentru a se asigura de buna integrare a viitorilor studenți în noul sistem educațional.

Taxa de participare/familie (maxim 3 membri): 390 LEI (TVA inclus) .