Tabara Queen’s College – Christ Church College 2017 Mirunette (6)

Queen's College Somerset Queen's College Somerset

Iata-ne, dragii nostri, in a doua saptamana de tabara la Quees’s College Somerset. Noi suntem cu totii, bine, sanantosi si speram ca mesajul nostru sa va gaseasca si pe voi la fel de bine!

Putem deja sa spunem ca ne-am obisnuit atat de tare cu programul de aici, cu oamenii, cu vremea incat s-ar putea sa ne fie greu sa plecam si sa vrem chiar sa ne reintoarcem peste un timp 🙂

Saptamana a inceput cu…..engleza, ce altceva! Trebuie sa stiti ca elevii romani sunt foarte apreciati de profesori si participa cu entuziasm la ore dar mai ales la activitati, unde se distreaza, fac sport, miscare in aer liber sau in spatii special amenajate, intra in competitie cu ceilalti si, de cele mai multe ori fac parte din echipa castigatoare!  Abia astept ziua de vineri cand se vor da Certificatele pentru Progres, Politete, Comportament (Star Students of the Week) dar si pe cele de la cursuri, in care veti gasi o descriere a parcursului lor academic aici – sunt sigura ca vor obtine calificative foarte bune!! ”

Am avut ceva haine de spalat….pe luni (ca, de! unii au fost la vanatoare de rate, in parc….. si asta nu e o treaba foarte „curata” ! „> „>”>) dar am cumparat o sticla mare XL de sampon si avem promisiuni ferme ca asa se vor spala toate pacatele……”>”>

Aseara am avut Trash Fashion Show si echipele  au trebuit sa incropeasca din …….mai nimic „Haine” pe care modelele sa le prezinte pe scena. 5 dintre cele 12 modele au fost copiii nostri iar Maria a adus echipei ei locul I! Felicitari!!!! Sa stiti ca juriul a avut o treaba foarte dificila pentru ca toate modelele au fost extraordinare! S-a vazut creativitatea si inventivitatea, simtul umorului dar si cel ludic, copilaresc. Am un filmulet, pe care voi incerca sa vi-l trimit. Sunt sigura ca si dumneavoastra va veti distra privind!!

Dupa cum probabil deja stiti si azi si ieri am avut foarte multe activitati sportive; am jucat badminton, rounders (Vlad, Matei si Andrei au adus puncte importante echipei din care au facut parte si au fost aplaudati  si apreciati  atat de ceilalti jucatori cat si de activity leaders), tennis, am fost la inot, am jucat forbal……..e „super-super aici” „>;  maine, avem excursie la Exeter  si abia asteptam!

Revenim cu poze si stiri despre noi….pe joi!

Pana atunci, va rugam, rugati-va sa nu ne ploua maine, in excursie!

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Queen’s College 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Va imbratisam cu drag!

Luciana F.

 Queen's College Somerset

Queen’s College Somerset