Mirunette promovează Excelența! Reușitele elevilor de liceu români trimiși la studiu în străinătate!

Mirunette se mândrește cu Irina-Lavinia Soica, premiată la DukesMirunette se mândrește cu Irina-Lavinia Soica, premiată la Dukes

Așa cum v-am obișnuit, noi, întreaga echipă Mirunette, ne mândrim întotdeauna cu succesul tinerilor pe care reușim să îi ajutăm în îndeplinirea visului, cel de a studia acolo unde își doresc, vizând o carieră în cele mai variate domenii.

Acum a venit rândul unei domnișoare deosebit de ambițioasă: Timișoareanca Irina-Lavinia Șoica (16 ani). Ea studiază la Earlscliffe College din Marea Britanie, datorită participării la concursul nostru și prin care a câștigat una dintre cele 3 burse parțiale. 

Dorim să anunțăm cu bucurie faptul că Irina, în primul ei an de studiu în Anglia, a mai participat la un concurs, de data aceasta organizat de Dukes Education și, dintre cei 250 de participanți din toată lumea, ea a urcat pe podium, clasându-se pe locul doi cu eseul “Gender – Feminist Theory as Applied to Sciences”, pe care vă invităm să-l descoperiți.

Suntem siguri că acest loc 2 va fi urmat de multe alte rezultate de excepție obținute de către Irina. Ne bucurăm că drumul ei în viață a fost nivelat și de noi și suntem siguri că pe urmele ei vor păși mulți alți tineri talentați. Irina, te felicităm și abia așteptăm să primim noi vești cu povești de succes, mai ales acelea din domeniul medical pe care știm că îl vei urma.

Noi vom continua să susținem tinerii români care își doresc să studieze la cele mai bune licee și universități din lume și fiindu-le alături pe tot acest drum. Mirunette Education cu o experiență pe piață de peste 15 ani în Consultanță Educațională, a îndrumat pașii a peste 4000 studenți către școlile și carierele mult visate.