Mesaje din tabara de vara Londra Docklands

Dragii nostri parinti,
Like …like …like………..avem atatea sa va spunem…..*:) happySa vedem unde am ramas cu povestirea….daaaaaaaa…. la ziua in care urma sa vizitam MADAM TUSSAUDS!!!!!!!!!!!!! Copiii  au aflat  ca adevarata MADAME TUSSAUDS a prezentat pentru prima oara londonezilor operele ei de ceara acum mai bine de 200 de ani. In ziua de azi acestea constituie una dintre cele mai mari atractii ale capitalei. Expozitiile includ vedete ale filmului, personalitati din muzica si sport, membrii ai Caselor Regale si conducatori de stat, precum si sisinistra camera a ororilor (Chamber of Horrors). Credeti ca mai avem cuvinte dupa ceea ce am vazut si am fotografiat??? Am facut poze cu cei pe care ii cunosteam, dar si cu cei pe care nu, deoarece erau atat de draguti incat nu am rezistat.
Plimbarea din interiorul muzeului, in carusel, a fost de vis!!! Pentru cateva minute parca eram in povesti.!!!
Repede …repede la magazinul cu suveniruri…greu n-am putut hotari, pentru ca toate lucrurile erau frumoase. Am reusit sa luam fiecare cate ceva….apoi din nou la metrou, DLR si in campus.
Wow…wow…wow……a venit ziua de vineri in care am avut LONDON RIVER CRUISE. Plimbarea a fost placuta, dar si asteptarea lunga pana am reusit sa intram pe vaporas. Am facut poze, am ascultat descrierea calatoriei si am ajuns la statia de coborare GREENWITCH.
Repejor catre campus…..hop*:) happy din nou… din metrou in metrou catre cina ……si la masa ..hamburger de pui cu garnitura….delicios.Dupa atata drum aveam toti o foame …de lup
*;) winking
Dupa cina, inapoi la metrou intr-un grup de 70 de oameni cu directia …LONDON EYE….hurrayyyyy!!!!Acolo ..alta asteptare…..dar a meritat . Ne-am minunat cat de frumoasa poate fi Londra , atat de jos, cat si de sus, mai ales ca era noapte si  impunatorul BIG BEN parca ne facea cu ochiul.
Am aflat  ca este cea mai mare roata de observatie din lume si una dintre cele mai minunate experiente din Londra .Capsulele trnsparente se invart incet pana la o inaltime de 135 de metri deasupra orasului, oferind o perspectiva naucitoare asupra Londrei, in toate directile.aceasta priveliste de sus pune intr-o noua lumina principalele puncte de atractie turistic.
Dupa aventura de vineri am ajuns franti de oboseala in campus ,dar fericiti si  cu zambetul pe buze, pentru ca  am avut o zi superbaaaaa*:) happy*:) happy*:) happy
Asteptam Cambridge-ul de maine…..ar trebui sa scriem un roman la cate avem de povestit ….poate se va numi „Docklands adventures”.Sounds great!!!!!!*B-) cool
Frumos…frumos …frumos!!!!!O tabara plina de activitati , plimbari , ore frumoase cu profesori foarte draguti si seriosi. 
Atasam si fotografii.  Enjoy!!!!!!!*;) winking
Revenim cu noutati…….
Alina si Ionut ( Group Leaders – Tabara Docklands Londra.)