Mesaj din tabara de vara Edinburgh – Queen Margaret

Buna ziua,

Revenim cu noutati din tabara. Intre timp am vazut o multime de lucruri frumoase.
Miercuri am fost la Portobello, o mica statiune la Marea Nordului.A fost o zi superba,dupa cum puteți vedea si din fotografii. Copiii s-au plimbat pe plaja,au jucat fotbal,au încercat chiar si apa, au gasit vietati in nisip.

Joi am fost la Edinburgh Castle, simbolul orașului. Am petrecut câteva ore făcând cunoștință cu istoria Scotiei,admirand orașul de sus,printre sutele de turiști din întreaga lume.

Vineri am vizitat National Museum of Scotland. Este un muzeu complex, cu exponate istorice,științifice,artistice,de stiintele naturii,loc in care ai putea petrece ușor câteva zile.De pe acoperisul muzeului am admirat inca o data panorama superbului oras.

Sâmbăta am plecat in asteptata excursie la St Andrews, cea mai cunoscuta stațiune de golf din UK,dar si sediul renumitei Universități unde printul William a cunoscut-o pe actuala sa soție. Apoi am mers la castelul Glamis,unul dintre renumitele castele medievale ale Scotiei.Copiii au fost incantati sa asculte o mulțime de detalii ale vietilor celor care au locuit aici,sau a celor care inca il mai bantuie…Au avut ocazia sa vadă ce înseamnă un ghid profesionist, care nu numai ca stie ce spune,ci si cum sa spună, cu umor, dar si cu respect.
Am fost extrem de norocosi pana acum,vremea a fost incredibil de frumoasa,si chiar daca se anunța ceva ploaie zilele următoare,noi tot o sa profitam la maximum de sederea noastră aici.
Va transmitem urarile noastre de bine.

Pe curând,
Daniela si Roxana (grup leaderi tabara de vara Scotia)