Mesaj si Poze tabara de vara Leysin – Elvetia

Hei,
Impresiile primei zile:)
La aeroport totul s-a desfasurat bine, a intarziat doar Andrei pana la 5.45, m-am intors la check-in dupa ce i-am trecut pe ceilalti de frontiera. un eveniment neprezavut, dar s-a terminat cu bine.
Zborul fara probleme, am ajuns cu 10 minute mai devreme, am fost la toalete si apoi ne-am luat bagajele, fara sa mai asteptam. imediat ne-am intalnit si cu responsabil cu transferul, foare zambitor, tipic francez:).
Dumul a durat 3 ore, a plouat, cand mai incet, cand torential, am facut si 2 opriri pentru dezmortire si benzina, iar la 1200 am ajuns in fata hotelului, deja era soare:)
Conditiile foarte bune, copiii stau in camere duble, doar Andrei are o camera single, de care este foarte multumit.
La 12.30 am avut un brunch, de fapt micul dejun prelungit, asa este duminica, deschis pana la 1, fara pranz. Apoi am avut timp liber pana la 5.30, cand ne-am intalnit in sala de festvitati entru prezentare program, lectii, activitati si excursii. Intre 18 0 19.00 am avut cina, foarte gustoasa (pui si ciuperci cu sos, orez, pizza, cordon bleu, conopida cu cascaval, salad bar, fructe, croissante cu ciocolata, suc, apa, ceai).
La 19.30 au avut testarea, ina nu stiu ce au facut, dar sigur s-au descurcat:). la ora 21 este Animation Night, seara de socializare cu noi venitii iar la 22.30 lights out.
In plus, suntem foarte entuziasmati de locatie. Este minunata, atat scoala, cat mai ales satul cochet elvetian tipic si muntii inconjuratori. Cu siguranta miscarea nu va lipsi din program, deoarece intre sat si scoala (scoala fiind asezata cel ai sus) avem mai multe serpentine (pe care le mai putem taia printr-o serie de trepte foarte multe), dar inca nu ne plangem, de abia am venit.
Pe seara a plouat, insa nu a durat mult, iar demarti vom avea parte doar de soare.
Luni vor aea loc lectiile de dimineata, de la 8.30 la 12.00, dupa aceea copiii isi vor alege activitatile de miercuri si vineri, dupa-amiaza vom merge in Leysin, in recunostere – cu harta, vom avea doar check-point-uri unde ne intalnim cu ei si ne vor da informatii despre locatie.
Martea si joia am inteles ca sunt excursiile de jumatate de zi, iar sambata excursia de 1 zi. Incercam sa organizam si duminica o excursie, sa avem un program cat mai plin si antrenant. 🙂
Cam atat pentru moment,
Va pup,
 Iuli.