Mesaj si fotografii la final de tabara Los Angeles, SUA

Dragi parinti,
Cu tristete in suflet ne vedem nevoiti sa ne luam la revedere de la frumosul campus care ne-a fost casa primitoare timp de 2 saptamani, de la staff si colegi internationali, de la falnicii palmieri, masinile cu sute de cai putere, plajele cu nisip fin si fierbinte, oceanul Pacific, miile de magazine, Hollywood, studiouri, Los Angeles, San Diego, Beverly Hills, Burbank, muzee, trafic nebun, oameni interesanti, latinos, mexicani, hamburgeri, cartofi prajiti si toata mancarea nesanatoasa dar atat de gustoasa … pe scurt de la CALIFORNIA!!!
Sambata am vizitat Santa Monica Beach. Aici unii dintre noi au mers in micutul parc de distractii de pe pier unde s-au dat in diverse rideuri, altii au facut ultimele cumparaturi sau au luat cina la inaltime, sau pur si simplu au stat la plaja si s-au bucurat de soare si de valurile reci ale Pacificului 🙂
Pentru ca si-au dorit foarte mult sa vada Hollywoodul pe timp de noapte, seara le-am facut surpriza de a le organiza o cina tarzie la Hard Rock Cafe 🙂 si astfel am incheiat tabara in cel mai frumos mod.
Dupa cina ne-am mai plimbat pe Walk of Fame, am facut poze cu si lui Marilyn Monroe, Jack Sparrow, Johnny Depp, Spiderman, Wonder Woman etc.
Am cantat muzica simfonica pe scarile cu note muzicale (video soon), am ras si ne-am simtit minunat 🙂
Ne vedem acasa!
Cu drag,
noi, cei 12 californieni