Mesaj si fotografii din tabara de iarna Fort Lauderdale – Florida SUA 2014 (6)

 

Dragi parinti,
Noi ne distram de minune!
Am avut un weekend pe cinste si un inceput de saptamana perfect…de vara! :))
Asa cum va scriam in ultimul mesaj, sambata am mers la Sawgrass Mills Mall, unde am facut cumparaturi timp de 8 ore!!! Un outlet imens, nu cred ca am reusit sa „vizitam” toate magazinele! La propriu a fost Shop till Drop! :)) Mai putin Mihai, care a reusit sa incheie ziua cu o punguta minuscula :))
Duminica a fost o zi grozava! Am inceput turul orasului Miami cu vizitarea cartierului Wynwood, cunoscut pentru street artists si ale lor graffiti on walls… true works of art! Am continuat cu Little Havana – un cartier cubanez unde ne-am bucurat de inghetata homemade, am cumparat trabucuri handmade ca suveniruri si chiar am dansat cu localnicii :)) Andreea big up!! :))
Dupa o scurta plimbare cu trenuletul suprateran, ne-am imbarcat pe Pirate Boat pentru o plimbare pe langa casele celebritatilor precum Shakira, Ricky Martin, Sylvester Stallone, Jackie Chan si muulti multi altii!
Am incheiat seara cu cina la Hard Rock Cafe, iar odata ajunsi la hotel ne-am lasat furati de dulcele somn, intrucat oboseala si-a spus cuvantul!
Ieri, dupa cursuri, ne-am relaxat la plaja din Fort Lauderdale – dupa un weekend asa plin, o dupa amiaza la ocean ne-a prins de minune 🙂
Alexandra s-a lasat ingropata in nisip si bineinteles ca pozele de grup alaturi de ea au curs cu zecile! :))
Imediat dupa cina am sarit in…piscina!!! Irina si Deni s-au uitat la Teen Wolf, iar Lari si Ioana si-au ingaduit o sedinta de make up reciproc…cu ochii inchisi! Ce a iesit? …well..un machiaj de vis :)))
Astazi vom face cunostinta cu aligatorii din Everglades!
Va tinem la curent si va trimitem, ca de obicei, multe imbratisari impreuna cu multe grade C ! 🙂
Cu drag,
 
Rox (group leader tabara de iarna Fort Lauderdale – Florida, SUA) 

Vezi oferta Mirunette de tabere in SUA.