Mesaj Group Leader: Tabara de vara Hochst, Frankfurt – Germania (ziua 8)

Duminica, 13.07.2014

„Buna noaptea”, dragi prieteni!

Va spunem „buna noaptea” pentru ca azi am avut voie sa urmarim impreuna in aula finala Cupei Mondiale!!!! Unii au tinut cu Argentina, altii cu Germania, la final insa ne-am bucurat impreuna pt victoria GERMANIEI!!!!!! Pe strazi s-a dezlantuit haosul. Focuri de artificii, cantece, urale, claxoane etc. Nu se poate descrie in cuvinte atmosfera de vis si starea de extaz. Si noi ne-am bucurat enorm, am purtat cu mandrie steagurile desenate pe maini sau pe fata si am trait intens fiecare clipa. Felicitari inca o data pentru victorie!!!

Tot ieri am vizitat putin si camera de urgenta a clinicii din Gross-Umstadt datorita unui incident minor. Acum Petru mare este fericitul posesor al unui gips pe care colegii sunt nerabdatori sa il umple cu mesaje si desene. Totul e bine cand se termina cu bine.

Prima parte a zilei a fost relaxanta. Copiii au putut sa doarma mai mult, intre 8.00 si 13.30 a avut loc un Brunch, apoi activitatile de dupa-amiaza, cina, retrospectiva saptamanii in imagini si vizionarea meciului.

Acum mergem la somn pentru ca este deja tarziu si maine ne asteapta o noua runda de predare intensiva. Tot maine primim si noi colegi la cursuri. Abia asteptam!!!!

Alege tabere de vara Germania.