Mesaj Group Leader: Tabara de vara Hochst, Frankfurt – Germania (ziua 7)

Sambata, 12.07.2014

Dragii nostri dragi,

Cu ultimele puteri va facem un rezumat scurt al zilei de azi, o zi plina si epuizanta. Pentru ca este week-end, nu am avut ore de germana asa ca am putut demara excursia noastra de o zi mult mai devreme. Cum va povesteam si ieri, azi am vizitat Mainz-ul, un oras tare cochet de pe malul grandiosului Rin. Am inceput cu un minitur al orasului, am continuat cu vizitarea domului din oras si am terminat cu o sesiune de shopping, de la care am plecat faliti, cu multe pungi si extrem de fericiti. : ))

Cand am ajuns in campus, ni se pregatea deja o surpriza si anume o seara de barbeque. Desi vremea se tot impotrivea, plouand destul de tare, echipa organizatorilor nu s-a dat batuta, asa ca in final am mancat cu totii carne de pui si carnati insotite ambele de o delicioasa salata. Din pacate masa a avut loc inauntru si nu pe pajiste, cum era planuit.

Dupa cina, desi eram franti, am mai primit o portie de discoteca unde am dansat pana la ultimul strop de energie. Acum dus si nani nani.. maine o luam de la capat…

Vezi oferta actualizata de tabere in Germania.