Mesaj din tabara de vara Wycliffe College 12 – 26 iulie 2011. Group leaderul ne scrie. Impresii din tabara

Buna ziua,
Am ajuns cu bine in Wycliffe, la ora 17.30 (19.30 ora Romaniei). Peisajul este superb, e destul de rece. Ieri ni s-a spus ca sunt 19 grade. Azi a aparut si soarele, dar nu este nici pe departe la fel de cald ca la Bucuresti. Copiii se simt bine. Ieri seara erau obositi si li s-a spus ca, daca vor, pot merge in camere mai devreme, dar cand au auzit de Treasure Hunt le-a disparut oboseala. Au alergat prin campus pentru a gasi cea mai veche cladire, cea mai noua etc. Acum au un placement test. Cei mai mari dau un test scris. Cei mai mici au jucat cateva jocuri pentru a vedea profesorul care este nivelul lor de engleza.
Camerele sunt ok. Unii au fost putin intimidati de faptul ca sunt multe paturi in camera si sunt foarte inalte, dar s-au simtit mai bine dupa ce si-au cunoscut colegii.
Campusul este foarte mare. Noi stam in cladirea destinata scolii primare. Birourile, sala de mese si salile de clasa sunt cam la 10 -15 minute de mers pe jos, asa incat copiii nu se pot intoarce in camere decat acompaniati. Oricum nu au voie sa umble prin campus decat insotiti de un profesor. Bazinul de inot si o parte din salile pentru activitatile de dupa amiaza sunt in apropierea cladirii noastre, din cate am inteles.
Am sa va trimit si cateva poze cat de curand.
Cam atat deocamdata
O zi frumoasa in continuare.
Cristina (Group Leader Tabara de vara – Wycliffe College, Anglia – 12 – 26 iulie 2011)