Mesaj din tabara de vara St John’s University, New York

Hello, once again!

Desi astazi ploua si parca ne simtim ca in Anglia, zilele trecute ne-am bucurat de soare si multe plimbari exact ca in the city that never sleeps.

Am urcat pe Empire State Building de unde am putut admira cladirile inalte din New York care dintr-o data pareau mai mici, caci ne aflam la etajul 86. Mai tarziu, ne-am relaxat cu Circle Line Sithseeing Cruise de unde am putut admira cele cinci cartiere care alcătuiesc metropola: Manhattan, Bronx, Brooklyn, Queens si Staten Island.

Ei bine, seara dupa o cina binemeritata cu shrimps, American cheesburger, French fries, strawberry cocktail and ice cream la faimosul restaurant Bubba Gump, am simtit exact atmosfera New York-ului!

Zona Times Square si Broadway, centrul entertainment-ului din Manhattan vibra de energie, iar strazile si trotuarele erau pline de mii de turisti. Lumini, reclame, cinematografe, toate la un loc alcatuiesc atmosfera ametitoare a New York-ului!

Asteptam cu nerabdare zilele urmatoare pentru care am planuit plimbari la Southstreet Seaport, Wall Street, Chinatown and little Italy, Statue of Liberty, Ellis Island, dar mai ales vizionarea show-ului Mamma Mia pe Broadway, a meciului de baseball a echipei Mets (Yankees nu sunt acasa) si limo ride.

Va promitem ca ne vom face timp sa revenim cu noutati.

A BIG HUG from the BIG APPLE!

Grupul Queens, New York