Mesaj din tabara de vara 3 capitale

Salutari din Regatul Unit al Marii Britanii,
 
Iata-ne sositi in minunatul oras York….dar sa incepem cu inceputul 🙂
 
Ieri am ajuns cu bine pe Heathrow, fara intarzieri, fara bagaje pierdute, unde am fost asteptati de Gemma (coordonatoarea programului, foarte draguta si amabila).
Pentru ca eram destul de obositi si urma sa ne trezim devreme, ziua de ieri a fost lejera astfel: dupa ce ne-am cazat, am mers la o prezentare despre turul 3 Capitals & UK history, am mancat si seara am fost intr-un parculet unde ne-am amintit cum era cand aveam 5 ani 🙂
 
Astazi am plecat dupa micul dejun spre York, un drum de 4 ore jumatate, insa a meritat. York este un oras foarte frumos, ne-am placut foarte mult, am vizitat catedrala York Minster si ne-am plimbat pe zidurile romane.
Pe la ora 6 am ajuns la hotel, Days Inn (care arata foarte bine, suntem foarte incantati de conditiile de cazare), am luat cina, iar acum ne pregatim sa vedem un film.
 
Maine vom ajunge in Edinburgh si abia asteptam sa ne lasam impresionati de frumusetile culturii si traditiilor scotiene.
 
Copiii sunt extraordinari, s-au imprietenit imediat, in schimb mi-as dori de la ei sa interactioneze mai mult si cu restul grupului. Printre noi avem elevi din: Germania, Rusia, Spania, Angola, Ucraina, Kazahtan.
 
Cam atat for now.
Hugs&kisses from UK
 
 
Rox Stefanescu (group leader tabara de vara 3 capitale)