Mesaj din tabara de vara Manhattan College – New York. SUA. 30 iulie – 14 august 2011. Group leaderii ne scriu. Impresii din tabara

Hello everybody,

In sfarsit seara, lumea se pregateste de disco…noi nu stiu. suntem cam obositi, incredibil dar shopping-ul oboseste in New York:))

Astazi a fost testarea pentru noii sositi, maine dimineata vom sti grupele, insa e clar ca ai nostri vor fi de la intermediate in sus, iar italienii la elementari:), rusii nu stim, dar se descurca mai bine.

Toti group leaderii am avut astazi intalnirea unde am fost informati asupra programului de activitati si regulilor din campus. Noi le-am comunicat tuturor cele cateva reguli simple si de bun-simt (prezenta 100% la cursuri, sa nu intarzie la intalniri, sa nu fumeze in camere, sa isi respecte colegii), speram sa le respecte 🙂
Am rezervat locuri la musicalul CHICAGO, unde mai erau locuri. Vom merge saptamana viitoare.

La ora 2 am plecat sa vizitam Times Square, 5th Avenue si Brodway. Impresionant. Toti au reusit sa faca shopping, unii mai putin, altii mai mult, in functie de preferinte. Baietii nu au scutit banii cand a venit vorba de electronice, iar fetele de haine si accesorii.

Maine mai putin shopping, deoarece vom vizita Financial District si Ground Zero, unde nu vor fi magazine. Cu siguranta vor recupera in alte excursii.

Va mai tinem la curent cu ce se intampla prin NYC.

Va salutam din New York-ul fiebinte!

Alex revine cu fotografii!

Alexandra & Iulia (Group leaders – Tabara de vara – Manhattan College)

Oferta completa de tabere in SUA gasesti aici – http://www.mirunette.ro/tabere-de-vara/sua.