Mesaj din tabara de vara Ascot – 2013

Hello!
Ce mai faceti? Va trimitem salutari din Ascot si speram ca totul e bine pe acasa!
Noi suntem foarte bine! Sambata am fost o fuguta cu trenul pana la Londra si ne-am dat in London Eye, iar Duminica am fost la Cambridge – toata ziua. Am cheltuit o groaza de bani pe …tot felul de prostioare…o sa vedeti cand ne intoarcem! si ne-am distrat de minune!
Aseara am vizionat cu totii – How to tame a Dragon – cu toate ca unii l-am mai vazut, atmosfera a fost extraordinara – copiii aplaudau de fiecare data cand se intampla ceva interesant in film sau oftau daca se intampla ceva mai palpitant – de parca toti aveau aceleasi trairi in acelasi timp!!
Sambata seara am avut international night -toate grupurile au facut ceva specific – noi am dansat o super brasoveanca! Nu va pot spune ce emotii au avut copiii, cat am repetat…….ce mai, spectacol in toata regula, si la sfarsit aplauze! Am adoptat si o fata din Uzbekistan cu care se imprietenisera fetele, am declarat-o romanca si a dansat cu noi pentru ca era singura!
Sugestie: -pentru grupurile urmatoare: ar fi bun un steag al Romaniei , sau mai multe stegulete, si/sau ceva costume populare si o prezentare scurta a tarii, si n-ar strica nici ceva cadouri cu ceva specific romanesc pentru echipa de aici – ceva simbolic!
V-au placut pozele? Sunt sigura ca da! O sa incerc sa mai fac un transfer. Nu stiu ce s-a intamplat cu pozele de Sambata – Londra si Int Night – nu le pot descarca! Am vorbit cu Steve – computer man – de aici si a zis ca o sa incerce sa le recupereze! Vedem!
O sa rezolv cu banii Karinei azi sau maine – nu e graba ! (Karina are bancnote vechi si trebuie sa le schimb la banca)
Saptamana asta pleaca multi dintre cei pe care noi i-am gasit aici si vor veni altii noi. Suntem tristi*:( sad ca pleaca prietenii pe care abia ni-i facusem dar si curiosi si nerabdatori! In acelasi timp ne bucuram caci noi vom fi privilegiati, cunoscuti, noi vom fi cei vechi intr-ale taberei deja!!!*/:) raised eyebrows  
Saptamana se anunta cam asa:
Marti – cei care s-au inscris la tennis – vor merge la ora 14:00, Miercuri – avem calaria si spectacolul Mamma Mia , Joi mergem iar la Londra, Sambata mergem la Legoland, Duminica – la Oxford! – intre timp mai avem si lectii de engleza si tot felul de activitati -fotbal, swimming, tennis, dodge ball, etc…. !!!!! Dupa cum vedeti suntem foarte ocupati asa ca nu va suparati daca mai uitam sa va dam un sms!!!*:) happy
Va rugam sa nu va mai impacientati cand nu reusiti sa ne contactati! NU AVEM SEMNAL! Mai bine lasati un mesaj!
Am vazut ca am fost sunata de multe ori dar nu am reusit sa raspund! Scuze! Eu pot doar sa primesc apeluri pe cartela de Anglia! Daca e ceva urgent – va rog lasati un mesaj*:-c call me
That’s it folks!
Din Anglia, cu drag,
Luciana (group leader tabara Ascot) 
Oferta completa de tabere in Anglia gasesti aici – http://www.mirunette.ro/tabere-de-vara/anglia