Mesaj tabara de vara Ardingly College Sussex, Anglia – 2011 (7)

Salutare din Ardingly!
Iata-ne in sfarsit in tabara mult visata! Si chiar este cum am visat! English all around!
Dupa obositoarea calatorie cu avionul si cu microbuzul am ajuns ieri intr-un adevarat paradis verde, la o scoala care seamana cu un castel medieval! De unde si intrebarea lui Vlad (Vladut): „De ce toate scolile din Anglia sunt in castele?” Nu stiu cate scoli englezesti o fi vazut el, dar …. aici are dreptate! Scoala e un castel medieval, cu ziduri de caramida rosie, tocita de vreme, cu portaluri si arcade, cu stejari mari si ferestre gotice. Ne place, ne place, ne place!
Si asta nu e tot! Ne plac si camerele micute si curate, cu tot felul de dulapioare si sertarase si mai ales faptul ca am fost repartizati cum am dorit noi (adica: Irina cu Noemi, Irini cu Ana, Ioana cu Cristina, iar baietii, toti trei intr-o casa separata, dar in aceeasi camera, pe care ei au descris-o ca fiind super! Noi nu le-am vazut camera, dar ii credem. Eu stau intr-o camera foarte apropiata de camerele fetelor.)
In ceea ce priveste mancarica….e super. Victor nu se mai opreste din baut lapte – aseara a baut sase cani!!! Si imi spune mereu ca el vrea sa ramana aici! Ceilalti au mancat normal, dupa parerea mea! Aseara au servit piept de pui la cuptor cu sosulet si salate si …….cartofi dulci   si ….nu mai stiu ce, dar e clar ca le-a placut, si totul e ok!
Vremea nu prea tine cu noi deocamdata, e cam inorat si trebuie sa se imbrace mai gros (adica, trebuie sa-si puna hanorac, pantaloni lungi si adidasi). Speram sa avem parte si de zile insorite!
In acest moment, copilasii sunt la test (1 hour), iar dupa ce vor afla grupele in care sunt, vor incepe cursurile efectiv! Maine avem programata o excursie, vom vedea!
Eu va voi tine aproape zilnic la curent cu tot ce se intampla aici – un fel de jurnal de bord! Imi pare rau ca nu pot sa pun si poze. Le veti vedea cand venim! No problem!
Deja am inceput sa ne facem prieteni de alte nationalitati, Victor are deja vreo trei prietene!!!  In seara asta avem disco…..Deci ….invatam engleza si ne distram!!!
That’s it for now!
See you…. next time!:-h wave

Luciana (Group Leader – Tabara de vara Ardingly)

Oferta completa de tabere in Anglia, aici: http://www.mirunette.ro/tabere-de-vara/anglia