Mesaj de la o participanta la tabara de limba germana

Buna ziua ,
Mi-a placut fffffff mult la Munchen, am fost foarte incantata, pentru mine a fost primul summercamp, iar impresia pe care mi-a lasat-o ma face sa fiu sigura ca voi mai merge si la anul intr-o tabara de vara! In 3 saptamani nu m-am plictisit deloc la Munchen, din contra, chiar ma obisnuisem cu atmosfera de acolo.
M-am simtit foarte bine in campul Don Bosco, conditiile au fost bune cu o exceptie si anume camerele care au fost cam mici dupa parerea mea .Insa majoritatea timpului pe care il petreceam in camera era cand dormeam, deci nu am avut nicio problema cu asta. Am avut foarte multe facilitati in camp, si mi-a placut ca a fost foarte bine amplasat, la doar 2 statii de metrou de centrul orasului. Nu sunt un mare fan al mancarii nemtesti, dar cea de la cantina a fost variata, deci pot spune ca am fost multumita si de acest aspect.
Programul a fost bine structurat, nu am nimic de reprosat referitor la organizare.
Sunt f multumita de scoala, orele de curs au fost interactive si bine structurate, iar profesorii au fost foarte draguti, tineri, dar bine pregatiti! Am fost multumita de nivelul la care am fost plasata in urma testului din prima zi.
Dupa aceste 3 saptamani mi-am inbunatatit semnificativ limba germana, deci pot spune ca a fost foarte folositor si eficient!
Un lucru care mi-a placut in mod deosebit a fost atmosfera familiala si faptul ca nu existau formalitati intre profesori, elevi si superviseri, eram toti ca niste prieteni.
Orasul este superb, am avut noroc si de un grup de copii foarte tari,si a contat mult pentru ca ne-am simtit bine, ne-am distrat, mi-am facut prieteni noi .A fost un schimb de experienta interesant, pentru ca am avut ocazia sa descopar multe lucruri noi despre alte culturi, si obiceiuri din diferite tari. Totodata, simt ca mi-am largit orizontul pentru ca am vazut ce mentalitati au copii de varsta mea din alte tari.
O sa incerc sa va trimit si niste poze. 🙂

Ana-Maria R.