Mesaj de la copii. Tabara de vara Clifton College 2 – 16 august 2011

Buna seara,
Imi cer scuze ca nu v-am trimis mail cu impresiile mele pana acum, dar am fost plecata cu parintii in Grecia. Tabara de anul acesta a fost foarte frumoasa si m-am distrat impreuna cu colegii din Romania si din Anglia.
Colegiul are o cladire impunatoare, din punctul meu de vedere campusul a fost mai frumos decat cel de anul trecut. Cazarea si acomodarea au fost bune. Mancarea a fost mult mai buna decat anul trecut. In fiecare zi meniul era diversificat si puteam sa ne alegem mancarea pe care o doream.
Excursiile mi-au placut mult mai mult deoarece am vazut multe locuri pe care nu am avut ocazia sa le vad pana acum.
Staff-ul a fost foarte prietenos cu noi si ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie. La activitatile artistice am invatat foarte multe lucruri precum impletirea bratarilor.
Orele de curs au fost placute si am invatat expresii si cuvinte noi pe care am si avut ocazia sa le folosesc. Profesorii m-au lamurit de fiecare data cand nu am inteles ceva.
Desi orele de curs au fost mai stricte decat anul trecut (dar nu m-a deranjat acest lucru) mi-a placut ca nu au fost la fel de stricti ca la Dean Close. De exemplu am avut voie sa petrecem o parte din timpul liber stand si relaxandu-ne pe iarba.
In concluzie, am avut o experienta minunata in tabara de anul acesta si sper sa fie la fel si la anul, dar as dori sa schimb destinatia ca sa vad si lucruri noi.
Cu respect,
Alexandra M. (participant la tabara de vara Clifton 2011)