Liceul in strainatate cu Mirunette – Back to school 2020

Liceul in strainatate cu Mirunette - Back to School 2020

Liceul in strainatate reprezinta un punct principal in parcursul academic al fiecarui elev dornic sa obtina o educatie peste hotare prin absolvirea programelor A-Levels sau IB. Este o experienta de neuitat care aduce nenumarate avantaje, dar implica si provocari. Anual ne mandrim cu rezultate deosebite obtinute la admiterea la scoli de tip boarding de catre elevii consiliati de specialistii Mirunette Education.

In ciuda situatiei actuale, care in mod evident si-a pus profund amprenta asupra invatamantului atat la nivel national cat si global, scolile din strainatate continua sa implementeze toate masurile de protectie pentru intampinarea elevilor international si continuarea studiilor intr-un mod cat mai fluent.

Dorim sa ii felicitam pe elevii nostri care au reusit anul acesta sa ocupe locuri in scoli de tip boarding foarte competitive din tari precum Marea Britanie si Elvetia. Printre scolile alese de ei s-au numarat scoli consacrate precum Earlscliffe College, Oakham School, Royal Hospital School si John Leggott din Marea Britanie si renumitul colegiu TASIS din Elvetia.

Procesul de admitere la o scoala de tip boarding in strainatate este unul complex ce include, in mod similar aplicarii la universitate, examene, interviuri, vizite si munca de cercetare. Prioritatea specialistilor Mirunette este sa gaseasca mereu optiunea potrivita pentru aplicant si sa ofere tot sprijinul necesar atat in ceea ce priveste latura logistica si contactul cu scolile dorite, cat si in procesul de pregatire pentru examene.

Dorim prin acest mijloc sa le uram mult succes actualilor elevi care incep liceul in strainatate in Septembrie 2020 si sa anuntam ca aplicatiile pentru anul academic 2021-2022 au inceput si suntem mai mult decat incantati sa va ajutam in procesul de consiliere catre viitorul academic pe care il doriti. Va asteptam sa ne cunoastem si sa lucram impreuna la construirea viitorului vostru academic si profesional!

 Ia legatura cu un specialist Mirunette pentru a afla mai multe!