Get ready for an experience! Taberele internationale Mirunette 2020 se apropie cu pasi rapizi. Stay tuned!

A venit si luna octombrie, perioada preferata dar si cea mai aglomerata atat pentru elevi, studenti, cadre didactice si toti cei care lucreaza in domeniul educatiei. Putem spune ca octombrie este luna emotiilor, a reintalnirilor dar si luna planurilor de viitor. Specialistii in educatie Mirunette traiesc deja la maxim acest inceput de octombrie deoarece in nu mai putin de o saptamana vom da startul oficial inscrierilor in tabere internationale. So, stay tuned! 😉

Viitoarea oferta Mirunette va cuprinde nevoile tuturor, de la mici (8 ani) la mai mari (20 de ani), deoarece Mirunette sustine diversitatea si invatarea la orice varsta. Taberele Mirunette se adreseaza celor care isi doresc o interactiune culturala impreuna cu un grup (taberele de grup) sau celor care au deja o viziune indreptata spre ceva anume (taberele individuale academice, de sport sau arta, teatru, etc).

Specialistii Mirunette care sunt si lideri de grup in multe dintre taberele noastre spun ca:

„taberele de grup sunt adresate persoanelor care isi doresc sa incerce cultura unei tari pe care o admira, in care poate vor trai sau studia pe viitor si care vor sa descopere aceasta lume noua impreuna cu prieteni colegi, cunoscuti sau oameni care au interese comune cu ei. Totodata, toti participantii vor avea sansa sa-si faca prieteni noi chiar si din tari diferite, sa-si extinda orizontul cultural, sa capete mai multa incredere in sine si chiar sa isi imbunatateasca vocabularul intr-o limba straina.”

Taberele individuale sunt parca alta poveste. Specialistii Mirunette recomanda aceste tabere celor care:

„fie sunt orientati spre a studia intr-o alta tara, fie vor sa se pregateasca la cel mai inalt nivel pentru un anumit domeniu si isi doresc sa experimenteze viata de student intr-un campus universitar cu profesori si colegi din tari diferite.”

Mirunette ofera o gama larga de tabere individuale orientate pe pregatirea academica, arta, teatru, muzica, business, sport, limbi straine si multe altele.

“The journey of a thousand miles begins with one step” – Lao Tzu

Catre ce destinatie te indrepti oare anul acesta? SUA, Canada, UK, Irlanda, Germania, Franta, Spania, Elvetia? Indiferent de alegerea ta, noi vom avea ceva pregatit pentru tine, astfel incat tu sa-ti indeplinesti visul, oricare ar fi acesta.

Si daca tot am vorbit despre visuri, nu avem cum sa nu mentionam si visul American, care e mereu in mintea oricarui aventurier. New York-ul pare sa aiba ceva de spus, taberele de acolo fiind extrem de cautate si apreciate de catre clientii Mirunette. Aerul de east coast se respira altfel, arta, muzica, excursiile si utopia de “big apple” dau o incarcatura emotionala oricarui moment. De la limba Engleza la cultura Americana, de la Statuia Libertatii si Central Park la D.C. si Philadelphia, taberele din New York  sunt destinatia perfecta pentru o calatorie completa.

In schimb, daca visul tau este ca in viitor sa faci o descoperire ce va schimba lumea atunci iti putem recomanda tabara din Florida, unde, pe langa activitatile interactive ale unei tabere de grup, vei putea merge si la NASA Kennedy Space Centre!

Sinonimul creativitatii este de departe Los Angeles, locul din care pleaca toate filmele celebre, majoritatea artistilor de referinta, dar si trendurile cele mai puternice. Tot aici poti vedea locuri celebre, consacrate de micile si marile ecrane de-a lungul ultimilor zeci de ani. Experimenteaza west-coast-ul American si fa un selfie la Hollywood, plimba-te pe Walk of Fame, Beverly Hills, bucura-te de soare la Santa Monica Beach sau Venice Beach si admira spectacolele de lumini din Las Vegas si maretia Grand Canyon.

Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam tabara din Toronto, New York-ul Canadei. Pe langa multitudinea de activitati educationale interactive si cursurile moderne de limba engleza, vei putea vedea America de Nord si din alt punct de vedere fata de cel american. Niagara Falls, Canada’s Wonderland, CN Tower si excursia din Montreal vor aduce un plus intregii experiente. 

When a man is tired of London, he is tired of life.” – Samuel Johnson

Hai sa spunem ca America poate ramane pe mai tarziu, in cazul in care distanta sau cultura diferita te descurajeaza. Poate ai in minte un aer clasic, mai regal sau de ce nu, o scoala exact ca in filmele cu Harry Potter. Marea Britanie este de departe cea mai vizitata dar si recomandata destinatie, Mirunette punand la dispozitia ta cea mai variata gama de oferte in materie de tabere in UK. Taberele de grup si cele individuale din Marea Britanie vor raspunde poate cel mai bine cerintelor tale deoarece traditia si experienta britanicilor s-au modelat pe necesitatile elevilor si studentilor din intreaga lume.

Oxford, Cambridge si Londra propun cele mai interesante tabere internationale din Regat. Prestigiul este elementul cheie, iar participarea la o tabara in cadrul unor institutii de top va imbraca foarte bine recomandarile de viitor. Cursurile de limba Engleza au fost perfectionate de-a lungul timpului, iar activitatile interactive, sportive si artistice te vor convinge sa revii asa cum fac multi dintre clientii Mirunette an de an. Exista totusi si posibilitatea unor locatii mai linistite, unde sa poti asimila cultura si cunostintele in ritmul dorit de tine. Interconectivitatea ramane totusi importanta, prin urmare oriunde ai alege sa mergi, vei avea la dispozitie cele mai bune servicii de transport. Fiecare oferta iti pune la dispozitie excursii si activitati interesante, asa ca daca nu esti hotarat, poti contacta specialistii Mirunette.

Pe langa taberele din UK, mai poti alege si dintre ofertele din Irlanda, Germania, Franta, Spania, Elvetia, fiecare cu specificul, traditia si magia ei. Noi suntem aici sa te indrumam!

Stay close, this is just the beginning! 😀

Tabere internationale Mirunette - Los Angeles
Tabere internationale Mirunette – Los Angeles
Tabere internationale Mirunette - Londra
Tabere internationale Mirunette – Londra